To je to što me zanima!

Bili se predomislili, opet zovu Benka na pregovore

Pred uzvratnu utakmicu kupa UEFA-e protiv Birkitkare, vodstvo Hajduka objavilo je kako odustaje od Leona Benka, pa se predomislili
Vidi originalni članak

Varaždinac Leon Benko nije se uspio nametnuti struci Hajduka i neće potpisati ugovor, glasila je vijest iz Hajduka ranije u utorak.
- U Hajduku su nam rekli da traže hitronogog napadača, a Benko to nije - rekao je nakon toga njegov menadžer.
A onda predvečer - preokret. Nova informacija kaže da će Hajduk ipak nastaviti pregovore s Benkom, i to u petak, nakon što se momčad vrati s Malte.
Goran Vučević odredio je putnike koji će sutra poletjeti u tu otočnu državu. Među odabranicima zbog lakših ozljeda i umora nisu Tomislav Bušić, Dario Jertec i Boris Pandža. Tako će u uzvratu od prve minute zaigrati Mario Maloča i Mladen Bartolović.

ŽIVAC NE MISLI O KRAJU KARIJERE
Goran Vučević pun je hvale za Borisa Živkovića, koji u Hajduku proživljava drugu mladost. Prvi je na treningu, trudi se, grize...
- Što ću, najmlađi sam, moram se truditi, a trener sigurno ima razlog kad me hvali - kaže Živković, kojem ni na pragu 33. ne nedostaje motiva.
- Život me nije mazio, s 14 sam otišao od kuće i za sve sam se morao izboriti. No nekad i ja popustim, evo jutros sam se ustao na 'lijevu nogu’, nije mi se dalo na trening i odmah se dogodilo zlo. Nisam ušao u duel 100% i dobio sam udarac. Sad me boli, ali navikao sam.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • nogometas05 29.07.2008.

    \"jako su ozbiljni\"-nebi se ja sad vratio ni za kakvu lovu...

  • barkley 29.07.2008.

    Neš ti struke

Komentiraj...
Vidi sve komentare