To je to što me zanima!

"Bili smo totalni autsajderi, ali nismo se osramotili u Europi"

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
"Ne bih rekao da smo diplomirali s odličnim, ali prošli smo. Došli smo do nekog nivoa, sada je tu teško ostati. Ne ide uspjeh preko noći. Bili smo totalni autsajderi"
Vidi originalni članak

Rijeci je utakmica protiv Betisa bila 32. ove sezone, 32. u nepunih šest mjeseci.

- Čestitam igračima, odigrali smo koliko smo mogli. Da smo bili svježiji možda bi dobili, ali bodom smo zadovoljni - rekao je trener Matjaž Kek pa nastavio:

- Igrali smo u grču, ali uvijek je to tako kada dođemo u goste. Poslije smo se smirili pa imali bolje šanse. Čiste zicere. Nismo se ni danas osramotili, u nekim situacijama su igrači bili brzopleti. 

Kek se osvrnuo na nastup u Europskoj ligi i četiri osvojena boda.

- Možemo biti zadovoljni jer smo igrali pošteno u velikim utakmicama. Na Kantridi smo bili moćni. To nam je uzelo puno snage, ne možemo na tri fronta igrati na najvišem nivou. Pred igračima stoji velika perspektiva. Da nam je ovo treća sezona bio bih razočaran, ali ovako sam zadovoljan. Ne bih rekao da smo diplomirali s odličnim, ali prošli smo. Iznenadili smo sami sebe. Došli smo do nekog nivoa, sada je tu teško ostati. Ne ide uspjeh preko noći. Bili smo totalni autsajderi, ali sam rekao da se nećemo osramotiti.

Idi na 24sata

Komentari 52

  • ZlatkoSrdoč 13.12.2013.

    Hvala Rijeka na odličnom nastupu u Europi volio bi to napisati za moje dinamovce ali eto morati ću pričekati nadam se u slijedećoj sezoni odličan nastup i lijepa prezentacija Hrvatskog klupskog nogometa ,nadam se da ćete iduće sezone postići još bolje rezultate uz vaše odlične navijače , SRETNO

  • terma dulu 13.12.2013.

    ma svaka im čast! NK RIJEKA će se od sada itekako respektirati u "očima" sljedećih protivnika i da naravno u Europi,Ligi Prvaka,Euoropskoj Ligi,pozdrav iz Zagreba ,Trešnjevka

  • Firefox_1 13.12.2013.

    Da je Dinamo igrao u ovoj skupini, primio bi min. 20 komada a od boda niti traga!

Komentiraj...
Vidi sve komentare