To je to što me zanima!

Bilić boysi u ožujku protiv Belgijanaca u Bruxellesu?

Strani mediji objavili su kako je Belgija dogovorila prijateljski ogled s Hrvatskom 3. ožujka. Da, to je jedna od ozbiljnih opcija, kažu iz našega saveza
Vidi originalni članak

Dok se 32 momčadi budu spremali za Svjetsko prvenstvo, svi ostali će krenuti u formiranje momčadi za sljedeće kvalifikacije. Ovim drugim putem će i Hrvatska, a prvi protivnik u seriji prijateljskih utakmica gotovo sigurno će biti Belgija.
- Ne mogu to definitivno potvrditi, ali Belgija je jedna od ozbiljnih opcija. Tijekom dana bi se trebalo znati više - rekao je glasnogovornik HNS-a Davor Gavran.
No strani mediji o ovoj utakmici govore kao o dogovorenoj. Termin je 3. ožujka, novi belgijski izbornik Dick Advocaat sa svojom će momčadi dočekati Hrvate u Bruxellesu. Eduardo, Modrić, Srna i društvo tako će vjerojatno krenuti na Evertonovog Fellainija, Arsenalovog Vermaelena, Cityjevog Kompanyja, Bayernovog Van Buytena...
- Mi moramo shvatiti da su Belgijanci jednostavno bolji od nas - jedna je od antologijskih izjava bivšeg izbornika Otte Barića. Ovu rečenicu izgovorio je nakon poraza 2-1 od Belgije u rujnu 2003. godine. Bio je to posljednji ogled Hrvatske i Belgije.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • boyfromkc 07.01.2010.

    dan poslje mog rodjendana :))

  • crnilabud 06.01.2010.

    nešto jača Šaban liga od litenštajna!!

  • hrvat20 06.01.2010.

    a nakon neuspjeha idemo u nove pobjede

Komentiraj...
Vidi sve komentare