To je to što me zanima!

Bilić će poludjeti! Najbolji igrač West Hama želi se vratiti kući

Razgovarajući za francuski RMC Sport veznjak West Hama Dimitri Payet je nagovijestio odlazak iz Londona u povratak u Marseille, iz kojeg je i stigao prije godinu i pol dana
Vidi originalni članak

Slaven Bilić stalno ga pazi, mazi i tetoši, iako ove sezone ne igra ni izbliza tako dobro kao prošle, a on mu ovako vraća...

Razgovarajući za francuski RMC Sport veznjak West Hama Dimitri Payet je nagovijestio odlazak iz Londona u povratak u Marseille, iz kojeg je i stigao prije godinu i pol dana.

Dobro, nije rekao da odlazi odmah sad u siječnju ili na ljeto, ali bivšem hrvatskom izborniku sigurno ne može biti drago ako njegov najbolji igrač otvoreno koketira s drugim klubom i nije fokusiran samo na vađenje aktualnoga iz premierligaškoga blata po kojem se vuče dobrim dijelom ove sezone.

Nakon pitanja bi li razmotrio povratak u Marseille, Payetu su oči zasjale, a razvukao je osmijeh preko cijelog lica.

- Ne zatvaram vrata ničemu. Očito, moramo vidjeti što će reći novi vlasnici Marseillea, ali svi znaju koliko sam privržen tom klubu. Dakle, zašto ne? - odgovorio je Payet, koji sa "čekićarima" ima ugovor do ljeta 2021., a oni s kupcima ne žele ni razgovarati o njemu ispod ponude od 50 milijuna eura.

Takve izjave ne daje čovjek koji je apsolutno sretan kod aktualnog poslodavca, pa postoji opasnost da u pitanju nije samo maštanje o završetku karijere u dresu najdražega kluba, nego želja da mu pomogne dok je u najboljim godinama.

Payet će na proljeće napuniti 30 godina. U Marseilleu je igrao od 2013. do 2015. te u 83 utakmice zabio 15 golova i namjestio ih još 29, nakon čega je za 15 milijuna eura prešao u West Ham, u kojem je prošle sezone odigrao sezonu karijere. Najveći dio karijere proveo je u Saint-Etienneu, no očito mu se Marseille najdublje urezao u srce.

Video pogledajte OVDJE.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • cityzent 20.12.2016.

    paniyet mora ici negdje drugdje

  • Joker123 20.12.2016.

    Paa moze sanjat itd ali ima ugovor i neka igra

  • LovroZG 19.12.2016.

    prije da je PSG u pitanju, nego otužni Marseille

Komentiraj...
Vidi sve komentare