Sport

Komentari 10

Bilić će poludjeti! Najbolji igrač West Hama želi se vratiti kući

Bilić će poludjeti! Najbolji igrač West Hama želi se vratiti kući

Razgovarajući za francuski RMC Sport veznjak West Hama Dimitri Payet je nagovijestio odlazak iz Londona u povratak u Marseille, iz kojeg je i stigao prije godinu i pol dana

Slaven Bilić stalno ga pazi, mazi i tetoši, iako ove sezone ne igra ni izbliza tako dobro kao prošle, a on mu ovako vraća...

Razgovarajući za francuski RMC Sport veznjak West Hama Dimitri Payet je nagovijestio odlazak iz Londona u povratak u Marseille, iz kojeg je i stigao prije godinu i pol dana.

Dobro, nije rekao da odlazi odmah sad u siječnju ili na ljeto, ali bivšem hrvatskom izborniku sigurno ne može biti drago ako njegov najbolji igrač otvoreno koketira s drugim klubom i nije fokusiran samo na vađenje aktualnoga iz premierligaškoga blata po kojem se vuče dobrim dijelom ove sezone.

Nakon pitanja bi li razmotrio povratak u Marseille, Payetu su oči zasjale, a razvukao je osmijeh preko cijelog lica.

- Ne zatvaram vrata ničemu. Očito, moramo vidjeti što će reći novi vlasnici Marseillea, ali svi znaju koliko sam privržen tom klubu. Dakle, zašto ne? - odgovorio je Payet, koji sa "čekićarima" ima ugovor do ljeta 2021., a oni s kupcima ne žele ni razgovarati o njemu ispod ponude od 50 milijuna eura.

Takve izjave ne daje čovjek koji je apsolutno sretan kod aktualnog poslodavca, pa postoji opasnost da u pitanju nije samo maštanje o završetku karijere u dresu najdražega kluba, nego želja da mu pomogne dok je u najboljim godinama.

Payet će na proljeće napuniti 30 godina. U Marseilleu je igrao od 2013. do 2015. te u 83 utakmice zabio 15 golova i namjestio ih još 29, nakon čega je za 15 milijuna eura prešao u West Ham, u kojem je prošle sezone odigrao sezonu karijere. Najveći dio karijere proveo je u Saint-Etienneu, no očito mu se Marseille najdublje urezao u srce.

Video pogledajte OVDJE.

Najčitaniji članci