To je to što me zanima!

Lovrena su prevezli u bolnicu: Gležanj nije dobro, plakao sam

Hrvatski nogometni reprezentativac Dejan Lovren ozlijedio se u 17. minuti utakmice finala kupa između Lyona i trećeligaša Quevillyja. Pri doskoku ozlijedio je stopalo...
Vidi originalni članak

Slaven Bilić s osmijehom gleda vijesti iz Premiershipa gdje Nikica Jelavić "trpa" kao od šale, ali vijesti iz Bundeslige i Le Championata zadaju mu glavobolju. Nakon ozljede Vedrana Ćorluke u Bayer Leverkusenu, loša vijest stigla je iz Francuske. 

Dejan Lovren ozlijedio se u 17. minuti finala Francuskog kupa između Lyona i trećeligaša Quevillyja. Nezgodno je doskočio, ostao na zemlji i uz bolne krikove prevezen je na nosilima s terena. Stradalo je stopalo, a Dejana su prebacili hitno u bolnicu. Lyon je slavio 1-0, osvojio svoj peti kup u Francuskoj i prvi trofej nakon četiri godine.

- Sretan sam samo zbog momčadi. Plakao sam kad sam čuo da smo pobijedili. Što se tiče mog gležnja, situacija je loša. Više ću saznati nakon dodatnih pretraga - rekao je Dejan Lovren nakon utakmice.

Idi na 24sata

Komentari 74

  • cunyzg 29.04.2012.

    Obrana iz snova Shifo, Vida, Joe...a dok se sjetim da nam je nedavno obrana bila najjači dio momčadi, bojim se da bi nam se mogla desit katastrofa ko Dinamu u LP

  • ikanonimus 29.04.2012.

    ža mi je dečka ali realno nije za reprezentaciju u ovom trenu

  • lovebarca2406 29.04.2012.

    ispast cemo ko' od sale na EURU,vidjet cete

Komentiraj...
Vidi sve komentare