To je to što me zanima!

Bilić dobio i četvrtu uzastopnu utakmicu, Prosinečkom bod...

Slaven Bilić s Bešiktašem je došao do četvrte uzastopne pobjede. Ovog puta pobijedili su na gostovanju kod Bursaspora 3-0. Zabili su Almeida, Sivok i Escude
Vidi originalni članak

Kayserispor, kojeg s klupe vodi Robert Prosinečki, nakon dva uzastopna poraza u turskom prvenstvu, u 4. kolu remizirali su na gostovanju kod Genclerbirligija 1-1.

Momčad Roberta Prosinečkog povela je u 48. minuti golom Biseswara, ali nisu izdržali do kraja. Domaćini su izjednačili u 90. minuti golom Tomića.

Slaven Bilić s Bešiktašem je došao do četvrte uzastopne pobjede. Ovog puta pobijedili su na gostovanju kod Bursaspora 3-0. Poveli su u 14. minuti golom Almeide. Na 2-0 je u 37. minuti povisio Sivok. Konačnih 3-0 postavio je Escude u 64. minuti.

Bešiktaš je nakon četiri kola jedina momčad sa stopostotnim učinkom u turskom prvenstvu. Kayserispor je tek na 15. mjestu sa četiri boda.

Idi na 24sata

Komentari 35

  • abstraktniludak 16.09.2013.

    Ljepo da je Biliću krenulo u Turskoj, nadam se da će nastaviti niz i osvojiti naslov. Ona igra koju smo imali za prve dvije godine mandata je bila nešto predobro, šteta što smo nakon eura 2008. na silaznoj putanji. Neka ova sezona bude njegov povratak na stare staze slave!

  • micek 23 16.09.2013.

    Dok je on vodio reprezentaciju,s guštom sam pratio utakmice,osjećalo se "ono nešto",ovo sa Štimcem je čisto silovanje

  • MoranaCo 16.09.2013.

    Vratite nam Bilica na mjesto izbornika...uvijek mi je bio super ovaj covjek i uvijek ce biti...

Komentiraj...
Vidi sve komentare