To je to što me zanima!

Bilić doživio debakl: Sramotno. Izgleda kao da se ne trudimo...

Watford je izgubio 4-0 kod Swanseaja i nakon drugog poraza u nizu gubi korak s vrhom u Championshipu
Vidi originalni članak

Bivši hrvatski izbornik i reprezentativac Slaven Bilić pretrpio je u petak najteži poraz otkako je prije tri mjeseca postao trener Watforda. U gostima kod 12-plasiranog Swansea Cityja primio je četiri komada (4-0) i povezao drugi poraz nakon domaćega protiv Millwalla (2-0) na Boxing Day.

I dalje je u poziciji koja mu jamči borbu za Premiership, peti s 13 bodova zaostatka za drugim mjestom i izravnim plasmanom u elitu. Ali konkurencija žestoko puše za ratom, 15-plasirani Preston ima samo tri boda manje.

- Bilo je pomalo sramotno. Previše nam igrača nedostaje, znali smo to i prije i nismo očekivali da ćemo ih nadigrati jer smo u nedostatku s prvotimcima i zamjenama. Trebala nam je strast i predanost, toga je falilo. Ako nemate kvalitetu i predajete loptu, pada vam samopouzdanje. Izgleda kao da se ne trudite, ali ne može na kraju utakmice biti 4-0 - rekao je Bilić koji ima zamjerki igračima.

- Klub to nije zaslužio, posebno navijači koji su doputovali na težak dan u prosincu. Kad izgubite 4-0, morate ostati ponizni i kriviti samo sebe. Sad se moramo smiriti - nastavio je.

Nizu ozlijeđenih igrača pridružio se i Tom Dele-Bashiru, a nova je utakmica već u ponedjeljak kod Norwicha koji se također za promociju, a u subotu slijedi FA Cup i treće uzastopno gostovanje, kod Readinga.

- Jedino se iz ovoga možemo izvući ako osvojimo bodove dok se momci ne vrate. Neće biti lako, ali i ne mora biti tako - kazao je Bilić.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • anti_protivan 31.12.2022.

    Ako uopće gledate njihove tekme onda se vidi da su igrači katastrofa. Dakle, tamo da dovedeš i Ancelottia ne bi bilo bolje. Bilić je u svoje vrijeme uveo revoluciju u nogomet naše repke jer je od igranja bunkera stvorio repku koja igra moderno i napadački.

  • Mister-X 31.12.2022.

    On i Prosinečki kao da se natječu ko će u kračem vremensko mperiodu dobit cipelu, ne znaš ko manje ima pojma o trenerskom poslu. Di god dođe u par mjeseci ga šutiraju a u repki našoj je imao sreće jer su ono bili top igrači, baš ko što Dalić sada ima sreće više sreće nego NEZNANJA.

  • Drogbosnup 31.12.2022.

    Interesantan članak. U gostima kod 12-plasiranog Swansea Cityja primio je četiri komada (4-0) i povezao drugi poraz nakon domaćega protiv Watforda (2-0) na Boxing Day. Đto je izgubio od vlastitog kluba.

Komentiraj...
Vidi sve komentare