To je to što me zanima!

Bilić: Eduardo uskoro na terenu, Niko napreduje...

Izbornik hrvatske reprezentacije kaže da Nikin oporavak jako dobro napreduje i dodaje da je pričao i s trenerom Portsmoutha Redknappom
Vidi originalni članak

Pripremajući se za susret s Ukrajincima, izbornik Slaven Bilić odlučio je formu naših igrača opipati na terenu, u Engleskoj. Za isti je stol doveo velike suparnike u Premiershipu, “spurse” Ćorluku i Modrića te “topnika” Eduarda. S ugodne večere vratio se s osmijehom i s nekoliko lijepih vijesti.
- Dudu je odlično, očekujem vrlo skoro njegov povratak na teren. A Ćorluka i Modrić nisu u krizi. Njihovu klubu, Tottenhamu, ne ide dobro, iz tko zna kojeg razloga, ali njih su dvojica raspoloženi i ne brinem se hoće li protiv Ukrajine biti u pravoj formi - rekao je Slaven Bilić, koji je dobre vijesti donio i sa sastanka s Nikom Kranjčarom.
- On je također jako dobro. Trenira u teretani i bazenu, oporavak dobro napreduje. Najvažnije je da je Niko pozitivan u glavi, optimist, i siguran sam da će se brzo vratiti. Bio sam i s njegovim trenerom Harryjem Redknappom. Bilo mu je drago što sam došao Niki u posjet - ispričao je Bilić, koji je iz Londona otišao u Nizozemsku i ondje razgovarao s Danijelom Pranjićem, koji će, unatoč lošoj partiji protiv Engleske, i u Harkovu igrati lijevog bočnog u udarnoj momčadi.
- Pranja je super, tip-top. U odličnoj je formi, stalno igra, zabija, asistira, kao i lani glavni je Heerenveenov igrač, jedan od najboljih u ligi. Svi naši dečki jedva čekaju Ukrajinu.


ASANOVIĆ PRIČAO SA ŠIMIĆEM
Dok je Bilić bio u Londonu, njegov pomoćnik Aljoša Asanović pohodio je Francusku. Sastao se s reprezentativcima Lekom, Pokrivačem, Klasnićem i Runjom, a ručao je i s bivšim reprezentativcem Darijem Šimićem. Prvi je to kontakt nekog iz stožera s Darijem otkad je objavio oproštaj od “kockica”, a šanse da se predomisli nisu se ništa povećale.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • mirni1 02.10.2008.

    vrlo loš znak. hrabrimo se i zavaravamo. do sad nam to nije bilo način motiviranja. realnost je sasvim drugačije; dudu je jako upitan može li, niko je ozlijeđen pobogu, luka i čarli igraju ili neigraju u klubu koji je u konfuziji i ne pružaju maestralne partije, a toliko spominjani pranjić dobro igra , da ali ne na mjestu beka koje ga čeka

  • crespo1607 02.10.2008.

    ne sumljam da se niko nece brzo oporaviti,ali ima drugi problem!!!!kad sad ne trci igra utakmice,dobit ce opet 10-ak kila viska i onda opet pljuga????

  • user_29397 02.10.2008.

    Ma vi ste najbolji...samo naprijed momci...SRETNO...:D

Komentiraj...
Vidi sve komentare