To je to što me zanima!

Bilić: Englezi me ne mogu poremetiti tim ponudama

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Nema u toj priči ništa nova, ali je činjenica da se ona potencira baš uoči naše utakmice, rekao je izbornik Slaven Bilić na okupljanju reprezentacije
Vidi originalni članak

Slaven Bilić spreman je nakon utakmice s Engleskom napustiti klupu hrvatske reprezentacije i preuzeti West Ham, raspisali su se za vikend engleski mediji. Smatraju to gotovom stvari, ne više samo jednim od mogućih raspleta. Spominju i svotu od dva milijuna funti, koliko bi Bilić trebao po sezoni zarađivati na klupi “čekičara”. Kažu, Alan Curbishley pobjedom nad Blackburnom (4-1) samo je za kratko produljio svoj mandat, od 11. rujna na klupu stiže Slaven Bilić.
- Nema tu ništa novo, ta priča je stara. Je, zovu me mnogi ljudi iz Engleske, pitaju me za West Ham, ali s ljudima iz kluba nisam razgovarao. Uostalom, nemam tu što ni dodati, moj se stav zna - rekao je Slaven Bilić, koji je u nedjelju navečer počeo okupljati reprezentativce za utakmice s Kazahstanom i Engleskom.
Baš je to simptomatično, priča o njegovu odlasku u West Ham pojavljuje se baš uoči susreta s Englezima. Slično kao i prije dvije godine, tada se o Biliću na klupi West Hama počelo pričati nakon pobjede nad Englezima u Maksimiru. Možda nije slučajno, možda je to “mind game”, psihološki rat, u kojemu su Englezi majstori.
- Ne znam je li to 'mind game’, ali činjenica jest da se ta priča potencira sad, baš prije te naše utakmice. Uglavnom, ništa se neće promijeniti, ja sam potpisao ugovor s HNS-om, izbornik sam Hrvatske i nikuda ne idem. A svi ti napisi i priče sigurno nas neće poremetiti, naše pripreme za ove dvije utakmice bit će onakve kakve smo zamislili - rekao je Bilić i još jedanput odagnao bilo kakve primisli o odlasku s hrvatske klupe.

PRIPREME ZA KAZAHSTAN KAO ZA EURO
Hvala Bogu, koliko čujem, svi su zdravi. Osim Nike Kranjčara, naravno. Nadam se da će i oni koji su igrali u nedjelju također u Čatež doći zdravi i spremni, po običaju je Slaven Bilić pokucao o stol, za sreću.
O Englezima, kao što je i prije rekao, zasad ne priča, ono što je rekao o West Hamu bilo je sve što je imalo veze s Engleskom.
- Mi smo potpuno koncentrirani za Kazahstan, znamo da nas čeka teška utakmica - rekao je izbornik, a po svemu sudeći pripreme za tu utakmicu bit će iste kao i za utakmice za Euro. Svi će treninzi biti potpuno zatvoreni, čak će i press konferencije biti kao i u Bad Tatzmannsdorfu u 13.30. Očito, na Euru je pomoglo...

NA OKUPLJANJE STIGLI SAMO RAKITIĆ I SRNA
Kao i uvijek prije utakmica reprezentativci su se okupili u nedjelju u Sheratonu i otišli u Čatež. No nikad se u Sheratonu nije pojavilo toliko malo igrača kao ovog puta. Ivan Rakitić sjedio je za stolom, gledao na sat i čudio se:
- Već je 18.30, zar sam stvarno ja jedini ovdje!? Ne mogu vjerovati - smijao se Rakitić, a onda se pojavio i Darijo Srna. Krenuo je, po običaju, pozdraviti sve suigrače, ali se zaustavio na Rakitiću. I on se nasmijao shvativši da su njih dvojica jedini ovdje. Liječnici na broju, stožer na broju, ali samo dva igrača. Neki su igrali utakmice u nedjelju, neki su, očito, dobili još dan odmora.
- Važno je da svi budemo u Čatežu do ručka, da poslijepodne obavimo pravi trening - kazao je Slaven Bilić prije odlaska u Čatež.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • Risko 01.09.2008.

    Čorluka je potpisao za Tottenham!!!!!

  • Ferenc16 01.09.2008.

    Slaven majstore nedamo te nikome!!!!!!

  • Ivan_ST 01.09.2008.

    ma Slavene, ti si za mene velik čovik i dobar susid!!! Kralj si!

Komentiraj...
Vidi sve komentare