To je to što me zanima!

Bilić: Fali nam Kovač, ali super je što fali samo on

Izbornik nogometne reprezentacije Hrvatske dio igrača koje će voditi u Minsk okupio je u nedjelju navečer. Ostatak će čekati momčad u Bjelorusiji
Vidi originalni članak

Luka Modrić je ozlijeđen! Ta je informacija izbornika Bilića pronašla u Sheratonu, gdje je čekao svoje reprezentativce.
- Čuo sam se s njim odmah poslije utakmice, sve je u redu. Bit će spreman za Minsk - izvijestio je izbornik, ne osobito rječit tri dana prije ispita koji ne dozvoljava ništa osim uspjeha.
- Maksimalno smo motivirani i puni optimizma - započeo je najavu utakmice Slaven Bilić. Presretan je zbog zdravstvenog stanja u momčadi.
- Fali nam Robert Kovač i to će biti veliki nedostatak. No dobro je što je on jedini koji nije s nama, svi ostali su tu i konačno ćemo, nakon dugo vremena, biti kompletni. Nadali smo se da u ovim posljednjim danima neće biti ozljeda i sve je, srećom, prošlo dobro - kaže Bilić.
Nema samo Kovača, ali nema ni Žutog.
- Nedostaje nam Prosinečki, ali hvala Bogu da je dobro. Odmara se u Vodicama, želimo mu da se brzo vrati i opet bude s nama. Stalno smo u kontaktu s njim i s liječnicima, kažu da nije ništa opasno - rekao je izbornik, koji će u ovoj akciji igrače imati na okupu samo dva dana.
- Dovoljno. Dugo se znam, nismo nova momčad i neće nam to poremetiti pripreme. Obišli smo reprezentativce pojedinačno u posljednjih mjesec dana, svatko zna što mu je činiti - uvjeren je Slaven. Po pitanju sastava nema previše dvojbi, sve je otprilike jasno. A to bi trebalo značiti Runje na golu, Vukojević u vezi i Kranjčar na lijevoj strani.
- Nemamo puno otvorenih pitanja oko sastava, imamo već neke varijante. A isporbat ćemo i neke nove - završio je izbornik, koji u Zagrebu ne očekuje sedmoricu reprezentativaca. Darijo Srna, Ognjen Vukojević, Ivica Križanac, Luka Modrić, Vedran Ćorluka, Mladen Petrić i Vedran Runje dočekat će suigrače u Minsku.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • Siljota 10.08.2009.

    Tak je prije svake tekme, puni smo optimizma, idemo po pobjedu, svatko zna svoje zadatke, ovo ono. A kad počnu igrat, na terenu izgledamo ko k...

  • nogometas05 09.08.2009.

    ne isprobavaj vise nista molim te..od kad si poceo srat sa sastavom i dodvoravat managerima pusimo svjetski...

Komentiraj...
Vidi sve komentare