To je to što me zanima!

Bilić: Imamo 'skupinu smrti', ali ako je prođemo sve je moguće

Imamo vrlo tešku skupinu, gotovo ''skupinu smrti'', to se mora reći, ali ako prođemo grupu, uvjeravam vas da je zaista sve moguće, rekao je Bilić u intervjuu za ESPN
Vidi originalni članak

Nedugo nakon što je potpisao ugovor s ruskim Lokomotivom, Slaven Bilić dao je intervju za portal Life.

– U slobodnom vremenu pogledao sam neke od susreta Lokomotiva jer želim doznati sve o momčadi. Znam da ne igramo u europskim kupovima, ali potpisao sam ugovor na tri godine pa ćemo se potruditi to ispraviti.

Izreferirao im je Bilić svoje kratkoročne i dugoročne planove.

– Moja je temeljna zadaća da Lokomotiv počne igrati bolje nego sada i da skuplja više bodova. A onda želim s klubom i trofeje.

Otprilike u isto vrijeme, Bilić i Ćorluka u razgovoru za ESPN komentirali su i lipanjski Euro u Poljskoj i Ukrajini.

– Imamo vrlo tešku skupinu, gotovo ''skupinu smrti'', to se mora reći. Španjolska je aktualni europski i svjetski prvak, Italija je bivši svjetski prvak i jedna od najboljih nogometnih nacija svijeta te na kraju Irska koja je jedva dočekala plasman na Euro i koja gori od želje da se pokaže u najboljem svjetlu. Ako prođemo grupu, uvjeravam vas da je zaista sve moguće. Samopouzdanje tada ode u nebesa i nijedna prepreka ne čini se previsokom – rekao je Bilić, a nadovezao se i Vedran Ćorluka.

– Španjolska i Italija su sjajne momčadi i vrlo teški protivnici, ali najvažnija utakmica za nas je ona protiv Irske. Ako pobijedimo Irce, bit će to odličan temelj za dalje i puno će se biti lakše suprotstaviti Talijanima i Španjolcima.

Idi na 24sata

Komentari 25

  • biberrr 23.05.2012.

    Nikad lošija Hrvatska,i bod će biti kao kuća! Strah me da će ovo biti najveća blamaža hrvatskog nogometa u povijesti.

  • mikola 19.05.2012.

    akoooooooooooooooooooooooooooooo???????????????????PA BIT JE PROCI SKUPINU AKO JE PRODJEMO MOZE SE PUNO TOGA DESITI: SRETNO VAM DECKI!

  • vedii888 18.05.2012.

    Nečemo proči jer nemao obranu , a i ako budemo imali dobar rezultat protiv španjolaca suci če im pomoči.

Komentiraj...
Vidi sve komentare