To je to što me zanima!

Bilić ipak ostaje izbornik, ali ne baš za milijun eura

Nije istina da je u pitanju toliki iznos na godinu, mi taj novac nemamo. Mogu potvrditi samo da smo se dogovorili s izbornikom, kaže Zorislav Srebrić
Vidi originalni članak

Ostat ću izbornik, potpisati bilo što s HNS-om, ali ovakve se stvari više ne smiju događati. Dogode li se, kupimo stvari i idemo, poručio je Slaven Bilić u Glasgowu Zorislavu Srebriću nakon incidenta sa snimanjem spota, zbog kojega su igrači kasnili u Škotsku. Nekoliko dana kasnije tenzije između Bilića i HNS-a su se smirile, Marković i Srebrić u srijedu su se dogovorili da Bilić ostane izbornik.
- Sljedeći tjedan objavit ćemo sve detalje dogovora, sada ću samo reći - dogovorili smo se - otkrio je Zorislav Srebrić, glavni tajnik HNS-a, te se samo nasmijao na napise da će Bilić i suradnici dobiti ukupno milijun eura na godinu.
- Kategorički to demantiram, znate da naš Savez nije u mogućnosti ponuditi takav novac nikome! - rekao je Srebrić.
Dakle, Bilić će Hrvatsku voditi i u kvalifikacijama za SP, osim u slučaju da ne prođemo skupinu na EP-u. Ne, nije to uvjet HNS-a, već Bilićev osobni cilj i on će otići ne ostvari li ga. Novac? Biliću nije najvažniji, vjerojatno se izborio da ima sve uvjete za trening, da on odlučuje hoće li se i kad snimati spotovi, kad će se putovati... Ali u pitanju su stotine tisuća. Načuli smo - eura...





MARKOVIĆEV PORTRET U BILIĆEVOJ SOBI
Kad ga već tu u hrvatskom kampu u Badtatzmannsdorfu nema tijelom, duh Vlatka Markovića slobodno šeće! Još u srijedu njegov je portret krasio hrvatski kutak u hotelu Avita, a u četrtak su domaćini uokvirenog Vlatka preselili na “malo nezgodno mjesto”- u sobu 412, gdje će za vrijeme Eura biti Slaven Bilić. Osim u ružama i televizoru u kupaonici, izbornik će uživati i u pogledu na dragoga predsjednika.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • debeli1 04.04.2008.

    Još jednom je Bilić pokazao da je velik čovjek. Nakon silnih ponuda na koje bi se upecao svaki nogometni glumac (pardon- \"trener\") u Hrvata on je ostao!!! Nije tražio parice od srebra nego nešto neuobičajeno za naš mentalitet- PROFESIONALNOST, za sada prvi i jedini.

  • bigmama 04.04.2008.

    Biliču mi bi tebe za predsjednika i za izbornika ati stari krepaj jer nisi više za ništa drugo,kako te nije sram ucijenjivati tako jednog dobrog čovjeka kao što je Bilić

  • sky7 04.04.2008.

    ...\" Još u srijedu njegov je portret krasio hrvatski kutak u hotelu Avita, a u četrtak su domaćini uokvirenog Vlatka preselili na “malo nezgodno mjesto”- u sobu 412, gdje će za vrijeme Eura biti Slaven Bilić. Osim u ružama i televizoru u kupaonici, izbornik će uživati i u pogledu na dragoga predsjednika.\"...ta slika neće bit tamo dugo. Završit će u kakvom smeću, prije nego je došla tamo.

Komentiraj...
Vidi sve komentare