To je to što me zanima!

Bilić ipak prihvatio poziv, odlazi raditi u Englesku!

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Nema panike, izbornik Bilić samo ide odraditi komentatorski posao za televiziju Sky Sports, za koji će komentirati dvije utakmice Premiershipa
Vidi originalni članak

Stalno me zovu, nekoliko puta sam ih odbio, sada nisam mogao. U petak ili subotu idem u Englesku, rekao je jučer Slaven Bilić. Zvučalo je stvarno šokantno, ali izbornik ipak ne ide u London zbog novog posla već zbog jednokratnog “fuša”.
- Zvali su me, kažem, sa Sky Sportsa da budem sukomentator nedjeljnih utakmica Premier lige. Prihvatio sam poziv, komentirat ću utakmice Manchester City - West Ham i Everton - Wigan. A u subotu ću gledati Eduarda i Arsenal u suretu s Fulhamom.
- Ipak, jesu li to slučajno baš Fulham i West Ham, koji su ga već željeli za trenera - upitao je netko.
- Haha, ne bih te priče opet komentirao. Dakle, u Engleskoj ću vidjeti svu trojicu naših igrača, Ćorluku, Dudua i Kranjčara. Pričao sam ovih dana s engleskim novinarima i svi se slažu da su sva trojica izvanredni - odgovorio je Bilić te se okrenuo prijateljskoj utakmici s Nizozemcima, 6. veljače u Splitu.
- Čak i da ne igramo s Nizozemcima, jedva bismo čekali susret, od Wembleya nismo bili zajedno. A još igramo s takvom reprezentacijom, ponajboljom i jednom od najatraktivnijih u Europi. Dobit ćemo uvid u kakvom smo stanju. Jasno, želimo i pobjedu, rezultat nam nije nevažan, htjeli bismo napokon pobijediti u Splitu.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • gremljin 21.01.2008.

    svaka vam čast, naslov vam je bombastićan, senzacionalan, ali nažalost po onu gerijatriju iz vrhuške hns-a ( čitaj: fosil marković i srebrich) izrazito neistinit, da,da, znamo da je to samo da ljudi brže-bolje kupe izdanje 24sata i ugledaju fantastičnu laž! Dragi moji počinjete lagano tonuti u \"žutilo\". Šteta jer ste dugo bili odlični. Pozivam tu gerijatriju da se makne već jednom, a Bilić beka što prije potpiše taj novi ugovor! Jebi ga kad je pokazal da zna znanje i da ima JAJA!

  • Franky01 15.01.2008.

    kad sam naslov pročitala...zamalo me infarkt nije strefio

  • Tesanera 15.01.2008.

    ovo je prestrasno..idealno za 1.travanj....:)

Komentiraj...
Vidi sve komentare