To je to što me zanima!

Bilić ispao od kluba kojem je Dinamo utrpao pet komada...

Za mlade je ovo bilo jako dobro iskustvo. Velika je sezona pred nama. Bit ćemo dobri u ligi, rekao je Bilić nakon West Hamovog ispadanja od rumunjske Astre...
Vidi originalni članak

Bilo je lijepo dok je trajalo, ali san o Europi je završio. Bilo je to sramotno ispadanje za koje Slaven Bilić mora prihvatiti veliki dio odgovornosti, pišu engleski mediji. 

West Ham je izgubio u Rumunjskoj od Astre 2-1, istog onog kluba kojem je Dinamo zabio pet komada prošle sezone na Maksimiru. Iako zbog crvenog kartona u prvoj utakmici u Londonu (2-2) nije bio na klupi West Hama, Bilićeva je odluka da u Rumunjsku krene praktički s rezervama. 

- Suludo je razmišljati da čuvate igrače za prvenstvo i zbog toga odbacite sve u Europskoj ligi. Mrzim gubiti i to nikad ne bih napravio - popljuvao je Bilićevu taktiku menadžer Southamptona Ronald Koeman.

No Slaven je odlučio da mu je važnije imati odmorne igrače za zahtjevnu englesku ligu. West Ham otvara protiv Arsenala u nedjelju.

- Dobro smo igrali, zabili smo za vodstvo... Šteta što smo primili jeftin gol jer smo kontrolirali utakmicu. Naravno da smo razočarani. U momčadi smo imali nekoliko mladih igrača, no to su većinom igrači na koje računamo - rekao je Bilić i dodao:

- Za mlade je ovo bilo jako dobro iskustvo. Velika je sezona pred nama. Bit ćemo dobri u ligi. Uvjeren sam u to - dodao je hrvatski trener na klupi "čekićara".

Idi na 24sata

Komentari 33

  • Stručni komentator 07.08.2015.

    englezi ispadnu iz Europa lige, to im nije bitno, bitan je Premiership. Ispadnu iz LP, jer im je bitniji Premiership. Ispadnu iz FA cupa, jer im je bitniji Premiership. Kad podbace u Premiershipu, onda se bunu kako imaju previše utakmica i raznoraznih kupova hahaha!

  • aurelijus 07.08.2015.

    po ovom što je West Ham pokazao u pripremnom dijelu i EL , a ako se po jutru dan poznaje mislim da će nakon prvih šest kola Bilićeva engleska epizoda biti završena, uz ovakav sastav, a sad još nema ni Valencije, možda i Carrolla , tko će zabiti gol pitam se

  • GoaSpiritOfLove 07.08.2015.

    Ovaj poraz WHU-a je dobra stvar jer izgube li sada open od Arsenala Bilic je na pola puta do expresnog otkaza koji po svemu prikazanom odnosno ne prikazanom do sada i zasluzuje iz razloga sto se ovo nikako i nikada ne radi a jos manje u oprostajnoj sezoni na Upton Parku,koliko god se iscekivao njegov dolazak toliko se sada ocekuje i odlazak a da se ne spominje bjes ljutnja i tuga navijaca,i ovakav Bilic WHU moze samo srozati nize a nikako uzdici odnosno napraviti ono za sto je doveden SLAVEN SLAVEN GO AWAY FEW MIORE LOSES YOU'LL BE SACKED ANYWAY

Komentiraj...
Vidi sve komentare