To je to što me zanima!

Bilić izgubio od momčadi koja je kandidat za ispadanje iz lige

U 19. kolu ruskoga prvenstva nogometaši moskovskoga Lokomotiva doživjeli su na domaćem terenu 0:1 poraz od kandidata za ispadanje iz ruske prve lige, Volge...
Vidi originalni članak

Baš kad se činilo da su uhvatili zalet, nogometaši moskovskoga Lokomotiva kojega vodi bivši hrvatski izbornik Slaven Bilić, doživjeli su na domaćem terenu 0:1 poraz od kandidata za ispadanje Volge. U 19. kolu ruskoga prvenstva jedini gol na utakmici postigao je Asildarov u 39. minuti i tako prekinuo niz od tri uzastopne pobjede i četiri utakmice bez poraza Bilićevih pulena.

Vedran Ćorluka odigrao je cijelu utakmicu u dresu moskovske momčadi i zaradio pritom žuti karton, dok je golman Dario Krešić susret odgledao s klupe.

Lokomotiv je nakon 19 odigranih utakmica na sedmom mjestu s 31 bodom, sedam manje i s utakmicom više od vodećega CSKA-a iz Moskve, a pobijedi li moskovski Spartak u ponedjeljak u gostima Rubin iz Kazanja, Bilićeva momčad skliznut će na osmom mjesto u poretku.

Idi na 24sata

Komentari 28

  • WOMANIZER 08.12.2012.

    vi novinari stvarno nekad niste normalni!

  • lukavica 08.12.2012.

    ma papak

  • laufer090 08.12.2012.

    ma kakav zalet, pa u prošlom kolu su alaniu pobjedili i to ne baš uvjerljivo. bilić je već odavno trebao otkaz dobiti, nije mi jasno zašto ga još drže osim zato da mu ne moraju isplatiti odštetu pa se nadaju da će biti bolje

Komentiraj...
Vidi sve komentare