To je to što me zanima!

Bilić: Izjave Otta Barića ne mogu me izbaciti iz takta

Slavena Bilića su velikim učinili novinari, a on nije baš tako velik, rekao je Otto Barić uoči prijateljske utakmice u kojoj je Hrvatska dobila Austriju 1-0
Vidi originalni članak

Slavena Bilića velikim su učinili novinari, a on ipak nije tako velik, izjavio je Otto Barić uoči prijateljske utakmice u kojoj je Hrvatska pobijedila Austriju 1-0 u Klagenfurtu.
- Ne opterećujem se time. Naravno da sam to čuo, odmah to do nas dođe, ali takve nas stvari ne mogu izbaciti iz takta - rekao je hrvatski izbornik Slaven Bilić i dodao:
- Nakon takvih izjava ova mi je pobjeda u Klagenfurtu samo još slađa.
Hvalospjeve igri prepolovljene Hrvatske, bez 11-orice igrača, napisali su austrijski mediji.
- Čitao sam sve njihove novine i teletekst stranice. Svi pišu o 'hrvatskom vatrometu' i da ih je od katastrofe spasio golman. Svjesni su da ih je sjajni Jurgen Macho na golu spasio od debakla - rekao je prvi Bilićev suradnik Nikola Jurčević, koji nije htio komentirati  verbalne pljuske što mu ih je jučer uputio Zdravko Mamić iz Maksimira.

Idi na 24sata

Komentari 31

  • Delija 20.05.2010.

    God of war Taj isti Bilic je rakao hvala Bogu nismo dobili Srbiju za kvalifikacije EP jer se plasi Vidica Stankovica Pantelica Zigica Stojkovica itd. A nas Trener Gospodin Antic je za Bilica Kralj, Koji je to klub bilic trenirao van Hrvatcke? A izjavu Bilica potrazi na netu pa ces videti ko se koga plasi, ali nemoj sada o tome, Nemoze se jedna reprezentacija vaditi na povrede kartone ili sta ti ja znam, jedna Reprezentacija mora imati 2 tima dva golmana cetiri beka itd. da bi bila uspesna, ako jedan Olic ima povredu to znaci da nema zamene za njega, mislim da je to samo dobar izgovor, ali malo para vredi, tako i ti isto kao i bilic trazite izgovore za neuspeh, Bolje smeniti trenera a ne ceo TIM.

  • mlatimudan 20.05.2010.

    @ajoooj bilić se nije ni plasira na veliko takmičenje tako da je pitanje šta je to bilić napravija ka trener za hrvatsku!!!!!

  • HUMI 20.05.2010.

    Žalosno je da mi kao nacija nikada nismo složni... Pa kako bi prikrili neke stvari da nam niko ne zna.... ?? Priviše pljuvanja međusobnog.... I da je Bilić u nečemu pogrišija ,on je naš a sami sebe moramo poštovati da bi nas drugi poštivali .. !!!!!!!!!!!!!!!!! Napravija je puno za nas i triba ga podržati !!!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare