To je to što me zanima!

Bilić iznenadio: Čak i Marin Tomasov još može na Euro

Cico se opekao i njegov stav "pije vodu". U tri je utakmice na SP-u došao od Boga do otkaza, kaže Bilić o savjetu da odmah prihvati ponudu HSV-a
Vidi originalni članak

Tijekom TV emisije “Istinom do gola” izbornik Slaven Bilić pojasnio je pozadinu razgovora s direktorom HSV-a.
- Razgovor je potrajao oko sat i pol. Pričali smo o raznim temama, najviše o Oliću te o utakmici Njemačke i Hrvatske na EP-u. Tijekom razgovora dao mi je do znanja da sam jedan od kandidata, no nikakvih konkretnih ponuda nije bilo - pojasnio je Bilić i dodao kako je ponudom počašćen te kako bi i reprezentaciji trebala biti čast što je tako veliki klub zainteresiran za njenog izbornika.
Savjet Zlatka Kranjčara da prihvati ponudu nije ga iznenadio.
- Cico se opekao i njegov stav 'pije vodu’. On je u tri utakmice SP-a od Boga došao do otkaza.
Izbornik Bilić potvrdio je kako je većina kandidata za EP manje-više poznata, ali...
- Imena nekolicine mladih igrača, poput Mandžukića, Kalinića... stalno se spominju u medijima. Nemam ništa protiv. Ako, primjerice, Tomasov do kraja prvenstva pokaže da nam može pomoći na Euru, zvat ću ga. Njega ili bilo koga drugoga. Za mene je i Bartulović potencijal za A reprezentaciju - rekao je Slaven Bilić, koji je odgovorio i na pitanje koga smatra najvećim hrvatskim trenerom.
- Tomislav Ivić je po mom mišljenju najveći hrvatski trener. Ćiro? Hm, mislim da je to ipak Ivić.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • josica 19.03.2008.

    Pustite maloga na miru, štoste se njega uhvatili. A ti glupa bosančino makni se iz Hrvatskog nogometa, što si malo uzeo, treba ti još, još, još...

  • zepina 18.03.2008.

    Ma Marina gledam saku subotu na utakmici i dečko je super za puno stvari sa loptom pravi je tehničar! Marine zavridija si poziv!!

  • jurke 18.03.2008.

    Pa nije da je HSV tolko veliki klub!Igra super,ali nije bas tako velik!Sto se tice Marina,ako mali igra dobro,zas ne,samo ja mislim da je to preveliki rizik.

Komentiraj...
Vidi sve komentare