To je to što me zanima!

'Bilić je frajer, puši 80 cigareta dnevno, a svira i u rock bendu'

No, u isto vrijeme jako dobro poznaje nogomet. Dolazi kao popularna figura i velika mu je prednost što poznaje navijače koji će mu sigurno prirediti veličanstveni doček
Vidi originalni članak

Nekadašnji igrač i trener West Hama, Harry Redknapp, koji je 'čekićare' vodio i u vrijeme kada je i Slaven Bilić tamo igrao, pohvalio je hrvatskog stručnjaka te naglasio kako bi pod njegovim vodstvom West Ham mogao imati vrlo dobre rezultate. 

- Slaven dolazi kao popularna figura i velika mu je prednost što poznaje navijače, koji će mu sigurno prirediti veličanstveni doček. Mislim da će biti jako popularan. U klubu ima jako dobrih igrača s kojima bi Slaven mogao napraviti sjajan posao. Sve skupa dolazi i sa novim stadionom, i vjerujem da će biti jako dobro - rekao je 68-godišnji engleski stručnjak pa nastavio opuštenim tonom:

- Slaven je pravi frajer. Puši 80 cigareta dnevno, svira u rock bendu i pravi je karakter. No, u isto vrijeme jako dobro poznaje nogomet. Ne bi me iznenadilo kada bi sa sobom doveo neke od nekadašnjih suigrača da mu budu u stručnom stožeru, imam takav osjećaj - rekao je Redknapp. 

Idi na 24sata

Komentari 93

  • hilo 11.06.2015.

    Bio dobar igrač, svira u bendu, završio faks, ne daje glupe izjave, pa je, frajer je

  • zokinjo 11.06.2015.

    Ljudi koji puše imaju ozbiljnih psihičkih problema, a to ne rješavaju cigarete već stručnjaci, ali nitko se nebi liječio pa zato umire 9 tisuća od posljedica pušenja svake godine u Lijepoj našoj

  • mohikanac40 11.06.2015.

    4 kutije dnevno? To je sportski duh,uzor mladima širom lijepe naše a i šire.Ja sam mislio da mu samo klubovi koje trenira puše kad vidi iznenađenja.

Komentiraj...
Vidi sve komentare