To je to što me zanima!

Bilić je 'otkazao' Božić: Jedno pivo može, ali nema zabave...

Ne smijemo se sad opustiti. Ne treba nam božićna zabava da bismo popili koju pivu. Momci se mogu malo opustiti, ali postoji razlika između par piva i "razbijanja" tri večeri zaredom, kaže Bilić
Vidi originalni članak

Nema božićne zabave, tako sam rekao svom stožeru. Želio bih uživati u zabavi, ali ne mogu. Idemo prvo obaviti posao, rekao je Slaven Bilić.

West Ham je u posljednje tri utakmice osvojio sedam bodova i barem je malo popravio katastrofalni dojam iz prvog dijela sezone, ali navijači su i dalje skeptični pa su za igrača utakmice protiv Hulla izabrali - stativu.

- Zabavu ćemo imati u siječnju ili veljači. Ne smijemo se sad opustiti. Ne treba nam božićna zabava da bismo popili koju pivu. Momci se mogu malo opustiti, ali postoji razlika između par piva i "razbijanja" tri večeri zaredom - dodao je Bilić, čiji West Ham igra neprepoznatljivo u odnosu na lanjsku sezonu.

"Čekićari" su na 13. mjestu, četiri mjesta od zone ispadanja sa samo pet pobjeda u 17 odigranih kola. West Ham je primio 31 gol, a više su primili samo Crystal Palace (32), Hull City (36) i Swansea (37), svi se nalaze ispod West Hama na tablici.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • ivana kiss 19.12.2016.

    Bilić je coool..

  • zoki_bijela 19.12.2016.

    Kako se radujete necijem neuspjehu.trenutno je lose ,bude sljedece godine bolje.Pa valda ga trebamo podrzati a ne pljuvati po njemu...

  • raulgonzalez 19.12.2016.

    Dokle ce ovaj bit trener west hama ? Nadam se da iduce godine u ovo vrijeme nece vise bit. Sirovina

Komentiraj...
Vidi sve komentare