To je to što me zanima!

Bilić je razbio mikrofon i urlao na suca: Ti si jeb*** sramota!

West Bromwichev gol debelo u sudačkoj nadoknadi i pogrešno dosuđeni aut prije toga izludio je West Hamovu klupu. Bilić je razbio televizijski mikrofon zbog čega ga je sudac poslao na tribine
Vidi originalni članak

West Ham je prosuo dva boda 60 sekundi prije kraja utakmice, a Slaven Bilić divljao je nakon gola West Bromwicha razbivši mikrofon zbog čega ga je sudac poslao na tribine. Hrvatskogt trenera vjerojatno čeka dodatna kazna.

- Ti si jeb*** sramota! - navodno je urlao Bilić na suca.

POGLEDAJTE VIDEO

A sve je izgledalo idilično do, za West Ham, nesretne 94. minute, kad im je zabio čovjek koji zabija svake prijestupne. Gosti su u napad poslali Johnyja Evansa koji je nakon kornera pogodio za 2-2 na Olimpijskom stadionu u Londonu.

Bilo je to previše za Bilića koji se žali na suce. Čini se kako su pogrešno dosudili aut nakon kojeg su gosti imali taj korner, a West Hamova klupa smatrala je i ako je kod tog gola netko od gostiju napravio faul nad njihovim golmanom.

'Oliver zna da ga cijenim, ali danas je bio užasan'

- Zaslužili smo pobjedu. Ja ću prvi priznati da sucima nije lako, ali danas su sve uprskali. Jedna pogreška, OK, mogu prijeći i preko dvije, ali da baš sve sude protiv tebe. E, to ne mogu. Cijenim Mikea Olivera, ali preko ovog ne mogu prijeći. Užasno je sudio, užasno! - rekao je Slaven Bilić nakon utakmice.

 

Idi na 24sata

Komentari 129

  • kiko3655 12.02.2017.

    bilic je car .. ja ne mogu virovati kako on nikad ne nauci da utakmica nije gotova dok sudac ne odsvira kraj ovo mu je jedna od 10 koju je izgubio u zadnjih 2 min utakmice.. veze on nema

  • belizagrebgrad 12.02.2017.

    yugoSlaven bilić

  • thebest14 11.02.2017.

    Slaven je Bog

Komentiraj...
Vidi sve komentare