To je to što me zanima!

Bilić je teško poražen u debiju: Villarreal mu zabio tri komada

Slaven Bilić je u trenerskom debiju na klupi West Bromwicha dobio tri komada u mreži. "Bromići" nisu imali ideju kako se izvući od Villarrealovih strijelaca niti kako probiti njihovu obranu
Vidi originalni članak

West Bromwich Albion nije imao previše šansi u prijateljskoj utakmici protiv Villarreala. Na stadionu Camila Cano u španjolskoj La Nuciji izgubili su 3-0. Prva je ovo utakmica Slavena Bilića nakon odrađenih priprema s "baggiesima" u Španjolskoj.

Odlični Španjolci zasluženo su pobijedili nakon što su prošle sezone došli do četvrtfinala Europske lige. 

Prvi je gol zabio Moreno, a do kraja poluvremena Trigueros je povisio rezultat na 2-0. Za kraj je zabio Bacca nakon pogreške O'Shea i na semafor postavio velikih 3-0.

Filip Krovinović (23), hrvatski veznjak, igrao je cijelo drugo poluvrijeme. Iako se trudio pomoći svojoj momčadi nakon oporavka od ozlijede, nije uspijevao probiti obranu Villarreala.

Nije mu pomogla niti njegova kreativnost zbog koje ga je Bilić i doveo u engleskog drugoligaša. U nastavku sezone, mladi hrvatski reprezentativac bi trebao ubrzati protok lopte Bilićeve momčadi, prema nadanjima hrvatskog trenera.

Iako se ne može cijela sezona suditi prema jednoj, pogotovo ne prvoj, utakmici, Bilić hitno mora smisliti novu napadačku taktiku budući da će se s ovom teško boriti u prvenstvu.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • NIKE 14.07.2019.

    Nije on za trenera, on je odličan nogometni TV analitičar kao Joško Jeličić ili sukomentator, javnost ga voli i neka se drži TV studija.

  • jumanjii 14.07.2019.

    Ja mislim da je on kao trener precjenjen.

  • Matija1611 14.07.2019.

    BROMIĆA ????? Jao ljudi moji😂

Komentiraj...
Vidi sve komentare