To je to što me zanima!

Bilića naljutio gol u posljednjoj minuti: Nije nam to baš trebalo

Ne mogu biti do kraja zadovoljan jer smo nepotrebno primili gol u zadnjoj minuti. Nije isto pobijediti 2-1 ili 2-0, rekao je Bilić nakon slavlja Bešiktaša u Rotterdamu
Vidi originalni članak

Bivši hrvatski izbornik Slaven Bilić uspješno je na klupi Bešiktaša odradio prvu utakmicu trećeg pretkola Lige prvaka. Turski je klub na gostovanju kod nizozemskog Feyenoorda slavio 2-1 i tako napravio ogroman korak prema plasmanu u daljnje natjecanje. 

Zadovoljan je bio Bilić nakon susreta, no i ljut zbog toga što je njegova momčad primila gol u zadnjoj minuti. 

- Odigrali smo taktički odličnu utakmicu. Bilo je jako dobro, ali ne mogu biti do kraja zadovoljan jer smo nepotrebno primili gol u zadnjoj minuti. Nije isto pobijediti 2-1 ili 2-0. Utakmica u Rotterdamu je samo prvo poluvrijeme, ali obzirom da nam je ovo tek prva službena utakmica u novoj sezoni, moramo biti ponosni na ono što smo odigrali - rekao je Bilić te dodao kako bi klub mogao dovesti i još poneko pojačanje. Demba Ba, njihovo najveće pojačanje ove sezone, odigrao je pola sata protiv Feyenoorda.

- Nije još spreman za svih 90 minuta - zaključio je Bilić.

Idi na 24sata

Komentari 27

  • MilosrdniAndjeo 31.07.2014.

    Kada trener kaže da su odigrali taktički savršenu utakmicu od to nesebicno uzdiže sebe i su zaslugu pripisuje taktici koju je tobože on sastavio. Pravi i skromni trener ce uvijek zasluge igraca staviti ispred sebe a u porazu ce sebe okriviti. Takav je na primjer Halilhodžić.

  • gallaz 31.07.2014.

    da eduardo, tada ponajbolji svjetski napadac nije dozivio onu ozljedu 2008, bilic je mogao postati bozanstvo u hrvatskoj! ako se prisjetimo kojom lakocom je dudu tada zabijao, mogli smo doci do finala eura bez problema!

  • Mlunko_1 31.07.2014.

    koliko je samo kritika upuceno na njegov racun, ali cini mi se da necemo imat jos dugo vremena ovakvog izbornika...on je profesor nogometa za razne stimce, kranjcare, kovace... daleko najljepsi i najkvalitetniji nogomet se igra dok je on bia na klupi (posebno razdoblje dok mu je zuti bia desna ruka, po meni smo mogli 2008. proc njemce i ozbiljno ugrozit spanjolce u finalu da nismo ispali onako glupo od turaka)

Komentiraj...
Vidi sve komentare