To je to što me zanima!

Bilić: Luka nas je ozljedom šokirao više nego Eduardo

Modrića će biti teško nadoknaditi, ali ono malo što smo dosad igrali bez njega dobili smo bez previše problema, ohrabruje se izbornik Slaven Bilić
Vidi originalni članak

Blizu sam sastavu, s jedne strane, a s druge bi, pak, bilo neozbiljno da već nakon prvog treninga znam sastav, razmišljao je naglas Slaven Bilić, koji je u Rovinju odradio dva treninga bez Luke Modrića. Jasno mu je da alibija nema, da i bez Luke Hrvatska mora svladati Bjelorusiju.
- Nećemo odstupati od našeg sastava i neće treninzi odrediti imena igrača koji će igrati. Tek ćemo vidjeti za koju ćemo se varijantu odlučiti, imamo ih nekoliko - rekao je izbornik, koji je pokušao usporediti Modrićevu i Eduardovu ozljedu.
- Možda je ova Lukina šokantnija jer nakon Eduardove, koliko god bila bolna i teška, imali smo vremena pribrati i uigrati se, a Lukina je ozljeda došla iznenada i u vrlo teškom trenutku - uzdahnuo je Bilić, ali i ponudio nešto optimizma.
- Modrića je teško nadoknaditi, ali imamo igrače sličnoga profila. I one utakmice koje smo igrali bez njega, bili smo kreativni, igrali svoju igru i pobjeđivali - odlučno je najavio Bilić. Izbornik je zadovoljan načinom na koji se trenira, motivacija nije problem.
- Igrače nekad i na treningu moram štopati, kako bi se onda netko od njih štedio za Engleze - kaže izbornik.

ULAZI RAKITIĆ, ULAZI I NIKOLA POKRIVAČ
Sudeći prema trenutačnim razmišljanjima izbornika Slavena Bilića, u subotu protiv Bjelorusije trebao bi istrčati sastav u kojem neće biti previše izmjena. Na Lukino bi mjesto trebao doći Niko Kranjčar, a njegovu poziciju na lijevoj strani pokriti Ivan Rakitić. Iako, izbornik Bilić sve više, barem za Wembley, razmišlja o Nikoli Pokrivaču, koji bi i protiv Bjelorusa mogao dobiti određenu minutažu.

OLIĆ: DUDU MI JE JOŠ UVIJEK NOVI...
Ivica Olić bit će i protiv Bjelorusije dio napadačkog tandema. Naravno, radit će s Duduom.
- Nisam puno igrao s njim dosad, ali lako je pohvatati se s takvim igračem. U Minsku smo odlično surađivali, sad će biti još bolje - rekao je Olić dodavši:
- Još sam u odličnoj formi, a bit će protiv Bjelorusa šansi!

RUNJE: SVE SAM SIGURNIJI U SEBE
Pozicija prvoga golmana Vedrana Runje sad je nedodirljiva.
- Sve sam sigurniji u svoje mogućnosti, sad sam već naviknuo na stopere ispred sebe i ne bi više trebalo biti nikakvih problema. Uvijek igram u jakim momčadima i 90 minuta moram paziti jer imam malo posla. A to nije lako - kaže Runje.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • casio 02.09.2009.

    Problem je Runje. Nikako ne komandira obranom.

  • Q-bit 02.09.2009.

    ma daj ! eduardo je imao otvoreni prijelom ! a modric je slomio nogu na najbolji moguci nacin ... imao je srece

  • user_37285 02.09.2009.

    ajme RUNJE al ga valja......da uvik igra u jakim momcadima di nema puno branit u 90 minuta ahahahah

Komentiraj...
Vidi sve komentare