To je to što me zanima!

Bilić: Neću dopustiti da mi neki naruše atmosferu

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Ugovor? Pričat ćemo o njemu bude li vremena. A da sam htio samo novac, prihvatio bih prvi poziv Mohameda Al Fayeda da treniram Fulham
Vidi originalni članak

Došao je izbornik mrgodna lica, odmah je bilo jasno da je priča o sjajnima Eduardu, Ćorluki i Kranjčaru s kojima se sastao u Engleskoj bila samo uvod. Onda je na red došao Ćiro, koji je nedavno izjavio da “Bilić više ne želi novi ugovor s HNS-om”.
- Ako ja moram odgovarati i demantirati ili potvrđivati svačiju reakciju, onda je to glupost. Pa i kad se radi o 'šefu’. To su stvari koje remete cijelu našu priču i atmosferu koja je dosad bila odlična - započeo je Bilić i nastavio:
- I moje izjave u engleskim medijima krivo su protumačene, od svega što sam rekao zabilježeno je samo da je moja plaća sramota! Stojim kod svojih riječi da plaća nije adekvatna poslu izbornika, ali nikad u ove dvije godine nisam nikoga u HNS-u pitao za novac. Ovaj uspjeh postigli smo uz sjajnu suradnju četiri strane - HNS-a, od blagajnika do predsjednika, igrača, nas u stožeru i novinara. Sad se atmosfera počela remetiti, a to neću dopustiti.
Ipak, dogovora oko izbornikova novog ugovora još nema.
- Ta priča nije završena i pričat ćemo o njemu bude li vremena - rekao je zagonetno.
- Mislim, to nam sad nije prioritet, sad mi je važniji Seedorf! Ma ljudi, ne znam zašto neki ne mogu shvatiti da mi želimo ispuniti naše snove, donijeti ljudima radost, na kraju i zaraditi. No da je bio bitan novac, prihvatio bih prvi poziv Mohameda Al Fayeda i ostalih klubova.
No atmosferu bi možda mogli pokvariti i pokušaji Štimca, Mamića i Pukanića da u veljači smijene Markovića i preuzmu HNS.
- A na koga bih ja to trebao apelirati da se 'ne talasa’? Naravno da i mi pričamo o tim stvarima, ali neću komentirati, samo ću ponoviti da smo uspjeh postigli u četverokutu HNS-igrači-stožer-novinari. A sad neki, četvrti i peti, to narušavaju...

ZAŠTO NE PRONAĆI SPONZORA ZA BILIĆA?
Možda bi pitanje o izbornikovoj plaći bilo adekvatnije prije godinu i pol. Mi plaćamo u granicama svojih mogućnosti, a nikad nije bilo problema oko novca, rekao je Srebrić, koji tvrdi da je “samo hipoteza da bi stranac bio bolje plaćen od Bilića”. Iako je Marković tvrdio da bi stranca plaćao neki inozemni sponzor. Zašto ne pronaći sponzora za Bilića?
- Nisam čuo za tu predsjednikovu ideju i nemam običaj plaćati trenere preko sponozora - dodao je Srebrić.

CICO: POVEĆALI SU MI PLAĆU PRIJE SP-A
Zašto Biliću, kao Kranjčaru, ne povećate plaću prije Eura. Cici ste “digli” s 50 na 100 tisuća, pitali su novinari Srebrića.
- Ma, to nije istina, tko vam je to rekao - pitao je Srebrić.
- Predsjednik Marković! Hvalio se time - uzvratili su novinari.
- Ha, ha, možda smo mu digli s 35 na 40 - “snašao” se Srebrić.
- Jesu, digli su mi plaću i tu plaću sad ima Bilić - potvrdio je Cico. Dakle, povisili su mu je s 40.000 na 60.000 kuna. Bruto.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • KujtimShalja 23.01.2008.

    Ovo je najisklišeiziraniji komentar ikada u povijesti. A kada novinari vide da im ga je dao tip koji se zove HORNED REAPER bojim se da će baš zbog toga poludit na reprezentativce. A ti sine manje igraj igrice i umjesto droge žlicom jedi juhu

  • Horned Reaper 22.01.2008.

    Novinari u hrvatskoj sve više liče na lešinare..prvo su tamo Modrića napali u Zadru ..sada samo traže senzaciju tamo di je nema...nema veče ljude i klape na svijetu ko što je naša repka i ostavite ih na miru...

Komentiraj...
Vidi sve komentare