To je to što me zanima!

Bilić opet na vrhu turske lige: Demba Ba dvostruki strijelac

Slaven Bilić povezao je tri pobjede sa svojim klubom, od čega su dvije u prvenstvu bile dovoljne da se vrati na vrh ljestvice. Turska liga nikad nije bila izjednačenija
Vidi originalni članak

U desetom kolu turske lige Bešiktaš je došao do nove pobjede. Momčad Slavena Bilića na svom je terenu pobijedila Kasimpašu s 2-0. Junak pobjede ponovno je bio Demba Ba, koji je zabio dva gola. Prvi put mrežu je zatresao u 28. minuti, a drugi put prije odlaska na odmor, u prvoj minuti sudačke nadoknade.

Bešiktašu je ovo druga uzastopna pobjeda u Turskoj, a treća ukupno kad se pridoda i slavlje protiv Partizana iz Europske lige. U Süper ligi Bilićevi igrači pobijedili su šest puta u deset kola, pa s 20 bodova drže vrh ljestvice. 

Može ih prestići Fenerbahče koji ima bod i utakmicu manje, a o gužvi u turskom prvenstvu dovoljno govori i podatak da je poražena Kasimpaša na 11. mjestu udaljena samo sedam bodova od lidera lige. 

Idi na 24sata

Komentari 23

  • hejter. 24.11.2014.

    slazem se da je nas najbolji trener,ali i on je pred kraj svoje karijere u reprezentaciji pricao gluposti,nikad necu zaboraviti kad je rekao da smo grcku imali na pladnju,a nismo opucali po golu.

  • 24.11.2014.

    Pravi klub pruža svom treneru najmanje 2 godine ugovor bez prekida, kakav god rezultat bio.... Prva godina u Bešiktašu nije mu bila sjajna, sve dok nije posložio momčad... rezultat se vidi u 2 godini i već su konkurencija za naslov u Turskoj... a ne kao naš Dinamo, Mamić kupi pola momčadi u jednoj sezoni u očekivanju da će osvojiti ligu prvaka, i na kraju svega kriv je trener... Čestitke Slavenu na fenomenalnim utakmicama njegove momčadi i puno sreće u nastavku...

  • svejedobro 24.11.2014.

    Bravo za Bilić Agu!

Komentiraj...
Vidi sve komentare