To je to što me zanima!

Bilić: Parkirali smo autobus na Anfieldu, ali nismo digli ručnu

Jednostavno, bili smo sjajni. U obrani i u tranziciji, rekao je Bilić, koji je ušao u povijest West Hama kao prvi menadžer koji je pobijedio na Anfieldu nakon 1963.
Vidi originalni članak

Igrali smo dobro. Imali smo plan od početka i pridržavali smo se toga. Igrači su savršeni proveli taj plan. Sve je bilo sjajno, rekao je Slaven Bilić nakon novog velikog skalpa u Premiershipu.

West Ham je nakon senzacije u prvom kolu i pobjede protiv Arsenala na Emiratesu, slavio i na Anfieldu. Bilićeva momčad pobijedila je Liverpool 3-0.

- Parkirali smo autobus, ali nismo povukli ručnu. Jednostavno, bili smo sjajni. U obrani i u tranziciji - rekao je Bilić, koji je ušao u povijest West Hama kao prvi menadžer koji je slavio na Anfieldu nakon 1963. godine.

Bilić je slavio uz pomoć Dejana Lovrena. Hrvatski stoper igrao je cijelu utakmicu za Liverpool. Bio je krivac za drugi gol koji je pao nakon što je on izgubio loptu.

- Olako smo primili prvi gol. Lovrenova pogreška kod drugog gola? Događa se. Počeli smo dobro u drugom dijelu, a onda nas je presjekao crveni karton Coutinha. Imali smo svoje trenutke, ali nije išlo - rekao je menadžer Liverpoola Brendan Rodgers.

Bilić: Popit ću čašu vina, ovo je za povijest

Slavili smo sa stilom na Anfieldu. Istina, ovo su samo tri boda, ali ona znače više za samopouzdanje mojih igrača. Sretnici, navijači West Hama koji su došli na ovu utakmicu, pričat će o ovoj pobjedi svojoj djeci jednoga dana - rekao je Bilić i dodao:

- Bit će to zapisano u svim knjigama. Naravno da ćemo proslaviti. Ja ću popiti čašu vina, uvijek popijem jednu kad sam sretan. Svojoj djeci ne trebam pričati jer su doma gledali na TV-u - dodao je hrvatski trener.

Idi na 24sata

Komentari 54

  • svejedobro 30.08.2015.

    Bravo Bilić! Lovren je kriv za 1 gol, a optužuju ga, zašto napad ne zabija golove?

  • ssssssseeeeeeeeennnnnnniiiiiiii 30.08.2015.

    lovren cim pogrjesi treba ga kamenovat koji deboli pa svi grjese

  • - DAVOR - 30.08.2015.

    Bunkerinho 2 :))

Komentiraj...
Vidi sve komentare