To je to što me zanima!

Bilić poručio: Odbijam sve poslove, ostajem ovdje

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
U trenucima sam se na Wembleyu osjećao kao u Francuskoj 1998. Najviše zbog navijača, ali da, i zbog te moći koju smo pokazali, kaže Bilić
Vidi originalni članak

Ne spava mi se, uopće, čitao sam novine i uživao, rekao je Slaven Bilić. Iako je legao već tijekom dana, spavao je samo četiri sata. Imao je jednu želju.
- Ne pitajte me što mi je bilo najteže u ovih godinu dana, što najlakše i takve stvari. Želim pričati o ovoj utakmici, o njoj će se govoriti još danima.
Zahvalio je na pobjedi svim igračima, navijačima, medijima, rekao da bismo kod 2-2 možda igrali drukčije da nam je trebao bod.
- U trenucima sam se na Wembleyu osjećao kao u Francuskoj 1998. Najviše zbog navijača, ali da, i zbog te moći koju smo pokazali. Iako, bili smo mi moćni i u većini utakmica, nitko nam ništa nije poklonio. Sve smo zaslužili - kazao je izbornik, kojega engleski mediji već spominju kao nasljednika McClarena, a Birmingham mu, navodno, nudi milijun funti godišnje.
- To sve godi, to je velika nagrada i čast, dokaz da je ovo što radimo doista vrijedno. Ali, nema tog posla na svijetu, zbog kojega bismo ostavili ovo što imamo - bez razmišljanja rekao je Bilić.

Idi na 24sata

Komentari 17

  • petruss 28.11.2007.

    hvala ti Biliću ti si moj pretsjednik!!!

  • Messi_19 23.11.2007.

    Nemože nam niko ništa,jači smo od Engleske, mogu samo da nam puše oni što nas nevole. SLAVENE KRALJUUUUUUUU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • user_3240 23.11.2007.

    legenda!!! u ovakvim situacijama sam bas sretna sto zivim u splitu!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare