To je to što me zanima!

Bilić: Preuzimam odgovornost! Uprava će napraviti što želi...

Nije dobra situacija, na upravi je da napravi što misli da je najbolje. Ja se moram ispričati navijačima, nije prvi put, zaslužuju više, rekao je Slaven Bilić poslije debakla na domaćem terenu protiv Brightona
Vidi originalni članak

Brighton & Hove Albion stigao je do prve gostujuće pobjede u Premier ligi nakon ožujka 1983., s 3:0 su dobili West Ham. Čekićarima je to najteži domaći poraz od novog prvoligaša od studenog 1931. kada ih je s 5:1 dobio WBA. 

- Teško je reći nešto pametno sada. Preuzimam odgovornost. Neću se skrivati - rekao je Bilić pa nastavio:

- Nije dobra situacija, na upravi je da napravi što misli da je najbolje. Ja se moram ispričati navijačima, nije prvi put, zaslužuju više - rekao je Slaven pa nastavio:

- Golovi su nas ubili. Bili smo dominantni između njihovog prvog i drugog gola, ali oni su se sjajno branili. Ovo je stvarno razočaravajuće i frustrirajuće, jednostavno nismo dovoljno dobri. Ja vjerujem u sebe. Uprava će napraviti što želi. Bili smo već u ovakvoj situaciji i izvukli se. Ja sam borac, neću ja odlučiti - zaključio je.

Idi na 24sata

Komentari 23

  • Danko_Bananko 21.10.2017.

    Jedva čekam da vidim te nove mazohiste koji će zaposliti ovog klauna od trenera.

  • DrazKatalenic 21.10.2017.

    Koji smo mi odvratan narod,nevjerojatno!!!! Covjek vodi klub u londonu u premier ligi!!!! Koliko se nasih trenera moze sa tim pohvalit???? Svi su ga pljuvali i kad je u repki stavio modrica,da silvu i corluku u prvu ekipu...kasnije kad se vidjelo da je to pun pogodak onda su govorili da bi i slijepac prepoznao tak dobre igrace...ok,sad je u krizi,mozda ne samo svojom krivicom jer igraci su ti koji igraju al nema veze,u hrvatskoj je to dovoljno da te razapnu ljudi koji ku*com nisu makli u svojim zivotima.fuj!!!!!

  • bili_os2 21.10.2017.

    Sta bi rekao serviser na Bilicevu mjestu? Bilic je bar realan pa kaze da nije dobro. Ne daj se Bili legendo!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare