To je to što me zanima!

Bilić u šoku! WBA mu zabio u 94. minuti te odnio dva boda

West Ham je gubio od West Bromwicha od šeste minute. Feghouli i Lanzini preokrenuli su rezultat, ali gosti su zabili duboko u sudačkoj nadoknadi za remi na Olimpijskom stadionu
Vidi originalni članak

West Hamu se smiješila četvrta pobjeda u zadnjih pet utakmica, sve je bilo spremno za slavlje, Bilić je čekao da uleti u teren i proslavi, a onda mu je zabio čovjek kojem to nije ni posao. Stoper Johnny Evans došao je naprijed te u 94. minuti pogodio za 2-2 u dvoboju 'westova', West Hama i West Bromwicha na Olimpijskom stadionu u Londonu.

Gosti su šokirali Bilića na startu i na kraju utakmice. WBA je poveo već u šestoj minuti nakon pogreške Feghoulija, West Ham se vratio u nastavku preko Feghoulija i Lanzinija da bi već spomenuti Evans donio Bromwichu bod duboko u sudačkoj nadoknadi. 

Manchester United slavio je kod kuće protiv Watforda 2-0, a rezultat bi bio daleko uvjerljiviji da gosti na golu nisu imali Heurelija Gomesa koji je stvarao čuda.

Southampton je iznenadio Sunderland i - kladionice. Došli su na najduže gostovanje, s krajnjeg sjevera na krajnji jug Engleske, u očajnoj formi, sa šest poraza u zadnih sedam utakmica, ali razbili su Sunderland 4-0.

Middlesbrough i Everton odigrali su 0-0, Stoke je bio bolji od Crystal Palacea 1-0. Arsenal je ranije u 25. kolu Premiershipa kod kuće pobijedio Hull City 2-0.

Kasnije igraju Liverpool i Tottenham (18.45).

 

 

Idi na 24sata

Komentari 52

  • Hrvatina5555 11.02.2017.

    Šteta

  • Dr Rudonja 2 11.02.2017.

    Eh Hlebinski naivci.. kaj niste čuli za lažiranje rezultata, utakmica, kupova, prvenstva itd... moj idol Arnold Rothstein je to doktorirao još davne 1919 g.

  • Orahova1 11.02.2017.

    Jeli to Bilić nema sreće ili?

Komentiraj...
Vidi sve komentare