To je to što me zanima!

Bilić se vraća izborničkoj ulozi? Romano otkrio: On je kandidat

Slaven je slobodan na tržištu nakon što se razišao s Watfordom, a opet bi mogao voditi jednu reprezentaciju. Poznati talijanski stručnjak Fabrizio Romano otkrio je da je u kombinacijama za ukrajinsku vrstu
Vidi originalni članak

Nešto manje od mjesec dana nakon što je dobio otkaz u engleskom drugoligašu Watfordu, bivši hrvatski izbornik Slaven Bilić (54) mogao bi dobiti novi posao. Opet bi mogao voditi jednu reprezentaciju nakon odlaska s klupe "vatrenih" 2012.

Talijanski stručnjak za transfere Fabrizio Romano objavio je u ponedjeljak poslijepodne kako je nekadašnji reprezentativac kandidat za klupu ukrajinske reprezentacije.

POGLEDAJTE VIDEO: Izbornici na ispraćaju Ćire Blaževića

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Ukrajina, naime, nema izbornika nakon što je početkom godine Oleksandr Petrakov (65), koji ju je vodio dvije godine, podnio ostavku i preuzeo Armeniju.

Selekciju je za početak kvalifikacija okupio i vodio bivši nogometaš Ruslan Rotan (41) kao privremeni izbornik, ujedno i izbornik U-21 vrste i trener prvoligaša Oleksandrije. Tri posla istovremeno ipak su previše i u ukrajinskom bi se savezu mogli odlučiti za novo ime na izborničkoj klupi.

Ukrajinci u teškoj skupini

"Slaven Bilić kandidat je za izbornika Ukrajine ako se tamošnji savez odluči za skoru promjenu. Održat će se razgovori kako bi odlučili o situaciji s trenerom, a Bilić je cijenjen i slobodan nakon što je zatvorio poglavlje s Watfordom", piše Fabrizio Romano.

Dođe li do dogovora, Bilić će debi imati 16. lipnja u nastavku kvalifikacija za Euro u Skoplju protiv Sjeverne Makedonije, a tri dana poslije Ukrajina na neutralnom terenu kao formalni domaćin dočekuje Maltu. U prvom kolu izgubila je na gostovanju kod Engleske 2-0. U toj je skupini još i Italija.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • -777- 04.04.2023.

    On i Decembarski brže dobiju cipelu sa trenerskog mjesta nego što im traju pregovori da uopče preuzmu taj klub.

  • Palmanova 03.04.2023.

    zasto Cacica nitko ne zove nigdje?

  • Ugodan 03.04.2023.

    Otpremnina ko u priči

Komentiraj...
Vidi sve komentare