To je to što me zanima!

Bilić sretan zbog Modrića: Luka, evo što sam smislio

Izbornika je zabrinula vijest da se Luka Modrić na utakmici protiv Olympiacosa ozljedio. Srećom, sve je u redu i naša taktika se neće bitnije mijenjati
Vidi originalni članak

Samo se molim da Eduardo bude dobro, s njim je sve lakše. Gotovo da sustav igre uopće nije presudan ako je Dudu tu, pričao je često proteklih mjeseci Slaven Bilić razmišljajući o Minsku. Zadnji vikend prije puta u Bjelorusiju proveo je uz televizor i satelit, držeći fige da se nitko od njegovih “vojnika” ne ozlijedi već na startu sezone.
- Dobro je, bit ćemo kompletni, Dudu je stigao - rekao je Ivica Olić sletjevši u Zagreb.
Bilićeva želja se ispunila, svi su fit.
- Imam jednu lošu vijest - rekao je netko nekoliko sati kasnije, a Bilićevi pomoćnici Nikola Jurčević i Marijan Mrmić problijedili su čuvši vijest.
- Luka se ozlijedio! Izišao je iz igre prije kraja utakmice, nešto mu je sa stopalom.
Dotad su smišljali pošalice, tad su se uozbiljili.
- Stvarno peh, kako sad - prošapnuo je Mrmić.
Za to je vrijeme izbornik Slaven Bilić nervozno hodao Sheratonom, pričao je na mobitel.
- Luka, čuo sam da si se ozlijedio! Pa što je bilo? - priznao je Bilić kasnije da je odmah nazvao Modrića, tek je izišao ispod tuša.
- Ništa, šefe, dobro sam. Ništa ozbiljno, malo mi je utrnulo stopalo - utješio ga je Luka.
Vidjelo se to na njemu nekoliko minuta kasnije, boja se vratila izborniku u lice.
- Dakle, najvažnije je da smo kompletni, da nema novih ozljeda. Osim one Kovačeve. Zapravo, prvi ćemo put igrati kompletni - govorio je smireno, nadajući se da se Luki u Minsku ipak nešto neće pogoršati. A onda je uzdahnuo:
- Da, fali nam i Žuti. Bez Robija to nije to, ali važno da je on dobro. U kontaktu smo, pričamo o taktici, čujemo se i s doktorima. Brzo će nam se vratiti! Nedostajat će njegovo istančano oko, ali važno je da je u momčadi barem drugi “fantazist” - Luka. Bez obojice bilo bi teško. Jer ta taktika, kao i svaka druga, bez Luke bi bila gotovo neizvediva.

MARKOVIĆ: PREMIJE? PA NIJE BEG CICIJA...
Vlatko Marković bio je neočekivano dobro raspoložen. Uvijek prije važnih utakmica govori da se boji, ali i nada, ovoga je puta bio siguran. Hrabrio je igrače po dolasku u Minsk, gdje će se pripremati do utakmice.
- Ma, bolji smo od njih, uopće ne sumnjam da ćemo pobijediti - rekao je prvi čovjek HNS-a, a onda se suočio s pitanjem: "Hoće li biti kakvih premija za igrače i stožer ako pobijede?"
- Svi su oni dobro plaćeni i bez premija. No, dobro, što se ono kaže: Nije beg cicija? Ako pobijedimo... - izjavio je Marković.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • the.king 11.08.2009.

    Sad Šimunić vlada.Opet u naj 11 u Bundesligi u 1.kolu.

  • Trollaš_me 10.08.2009.

    pa po meni je krizanac trenutno puno bolji od kovaca.....cemu se brinut za obranu, zamarate se nepotrebnim stvarima....mene vise brine podcjenjivanje bjelorusije....dobro je biti samouvjeren....ali ne pretjerati....nadam se da se nece obit o glavu, kao protiv engleske

  • Siljota 10.08.2009.

    Johny7 slažem se s tobom, Kovač dok je bio u špici karijere bio je najjači u obrani, čvrst, neprijelazan. Kad se sjetim Igora Tudora, koja je to stijena bio, do ozljeda koje su mo okončale karijeru. Po meni je bio daleko najbolji naš branič, ako ne i jedan od najboljih kaj je Hrvatska imala. Taj je mogao strpat ne jednog nego tri Ronalda u mali đžep. Igračina.

Komentiraj...
Vidi sve komentare