To je to što me zanima!

Bilić: Svaka čast ženama, ali nogomet je bolji

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Izbornik Slaven Bilić odredio je sastav koji će početi utakmicu protiv Autrijanaca te kaže da je raspoloženje odlično i da će biti bolji od domaćina
Vidi originalni članak

Izbornik Slaven Bilić objavio je sastav koji će početi nedjeljnu utakmicu protiv Austrije na Ernst Happel stadionu u Beču.
To su Pletikosa, Ćoluka, Robert Kovač, Šimunić, Pranjić - Srna, Niko Kovač, Modrić, Kranjčar, Petrić i Olić.
Bilić je izjavio da nismo bili ovako spremni u zadnje dvije godine.
- Raspoloženje je odlično, samo što napetost raste, ali to je pozitivna nervoza, koja nas gura naprijed. Budite sigurni da ćemo dati sve od sebe, da ćemo biti pravi. Mogu reći da ćemo bilti bolji od domaćina. U stanju smo kontrolirati utakmicu. No uz sve to treba nam nešto ekstra, trebamo tu našu premoć i realizirati - rekao je izbornik i dodao:
- Prva utakmica je bitna, nije to prvenstvo pa da možeš prva dva, tri susreta izgubiti, a onda krenuti. Start je bitan kao i u Formuli 1, iako i tamo ima preticanja i odustajanja. Ta nam utakmica može puno dati i oduzeti, ali ništa nakon nje neće biti gotovo.
- Svi kažu da smo favoriti, ali na terenu igraju 11 protiv 11 i teško se nešto može predvidjeti. Svaka čest ženama, ali nogomet je najljepša stvar na svijetu.

NIKO KOVAČ: EMOTIVNI SMO, ALI MORANO ŠUTJETI
U prijašnjim utakmicama naši su igrači često protestirali zbog sudačkih odluka. Na Euru bi nas ti protesti mogli skupo stajati.
- Pričali smo puno o tome da se ne smije izgubiti glava. To se odnosi i na mene, ponekad teško svladavam emocije - rekao je Slaven Bilić, a na suigrače je apelirao i kapetan Niko Kovač:
- Mi Hrvati smo emotivni i impulzivni. I mi smo ljudi, ponekad 'puknemo’. No ne smije nam se dogoditi da zbog toga ispaštamo, morat ćemo šutjeti ako sudac pogriješi.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • kika_gnc 08.06.2008.

    da fakat,kakve veze naslov ima s tekstom?! nikakve...

  • babangida 07.06.2008.

    sve ste izbrisali a kad vi pišete gluposti i kad vam naslovi nemaju veze s teksom onda je dobro djubrad jedna

  • dalcom 07.06.2008.

    S GUŠTOM BIH TI PREBROJIO REBRA

Komentiraj...
Vidi sve komentare