To je to što me zanima!

Bilić u obrani Wengera: Nitko ne zaslužuje takav progon!

Svi možemo dobiti otkaz, naravno, i možemo prihvatiti fer kritike, ali neke prelaze granicu i to onda postaje 'lov na vještice'.Nitko to ne zaslužuje, pogotovo ne Arsene, rekao je Slaven Bilić
Vidi originalni članak

Arsenalov trener Arsene Wenger ne zaslužuje biti žrtva nezasluženog 'lova na vještice', naglasio je West Hamov trener Slaven Bilić. Wenger je pod velikim pritiskom nakon što su topnici deset bodova iz avodećeg Chelseaja i nakon što su izgubili 5:1 od Bayerna u Ligi prvaka.

Francuzu na kraju sezone istječe ugovor, a Bilić je u kolumni za Evening Standard napisao:

- Volio bih reći nešto o Arseneu Wengeru i kritikama. OK, to je dio posla i sve to, ali na kraju, nekad je to previše - napisao je Slaven i nastavio:

- Svi možemo dobiti otkaz, naravno, i možemo prihvatiti fer kritike, ali neke prelaze granicu i to onda postaje 'lov na vještice'.Nitko to ne zaslužuje, pogotovo ne Arsene. Ne možete reći da je on stvorio Arsenal jer taj klub ima veliku povijest i blizu je vrhu godinama - nadodao je Bilić.

Kao boljku modernog nogometa istaknuo je - društvene mreže!

- Činjenica je da je u modernom dobu odveo klub na višu razinu i održao ga tamo. Društvene su mreže jako pridonijele napetosti i ne razumijem uvjerenje nekih da bi što više zarađuješ, trebao biti imuniji na kritike. Nije važno zarađuje li Arsene milijun funti ili pet milijuna, i on je čovjek. I ne radi ovaj posao zbog novca - kaže Slaven.

 

Idi na 24sata

Komentari 11

  • normalan normalan 25.02.2017.

    Mr.Bean

  • silaaa 24.02.2017.

    Ranieri nije zasluzio a wenger je davno zasluzio dobiti otkaz

  • Chrome 24.02.2017.

    Ima i smisla. Koliko god Arsene koči napredak Arsenala, treba ga pustiti da odradi sezonu do kraja koja je već takva kakva je, te na kraju tražiti odlazak ako se već to ne dogodi samo od sebe. Toliko je zaslužio. Ja sam prvi koji se raduje svakom njegovom kiksu i od svih CFC-ovih suparnika najdraže mi je kad Arsenal prosipa bodove, od svih trenera u ligi on mi je najmanje drag, ali nakon toliko godina u klubu zaslužio je makar častan odlazak. Robbie je na Arsenal Fan TV pokrenuo pravi lov na vještice. U početku sam se smijao Ty-u koji je uvijek dio krivice svaljivao na igrače, ali sad vidim koliko ti njegovi komentari zapravo imaju smisla.

Komentiraj...
Vidi sve komentare