To je to što me zanima!

Bilićev način - Do velikog pothvata uz ćevape i pizzu

Za razliku od svojih prethodnika, aktualni izbornik Slaven Bilić je igrače osvojio sitnim ustupcima kao što je “običan” jelovnik s "običnim" jelima
Vidi originalni članak

Slaven Bilić sve nas je osvojio svojim pristupom. On poznaje naš mentalitet i zna kako treba postupati s igračima, nahvalio je nedavno izbornika kapetan Niko Kovač. A s njim se slažu i svi suigrači - Slavena Bilića vole i cijene jer za razliku od svojih prethodnika nije diktator.
Izbornik je igrače uspio pridobiti na svoju stranu nekim sitnim ustupcima, a jedan od najoriginalnijih jest, za nogometaše, neobičan jelovnik. Bilić je, u dogovoru s reprezentativnim liječnicima, odlučio da igrači u vrijeme priprema za utakmice smiju jesti pizze i ćevape! Pizze su na meniju dvaput tjedno, a četvrtkom se obvezno jedu ćevapčići. U Čatežu su oba jela pripremali u hotelu, posebno za igrače, a isto će biti i na Europskom prvenstvu.
- Nema razloga da igrači budu izolirani od svijeta i da ih navikavamo na neka pravila koja ih samo frustriraju. Najbolje je da rade ono što rade i inače, da se osjećaju kao kod kuće. Zato nema potrebe da provjeravamo kad su u sobama, što rade u slobodno vrijeme - Bilićeva je filozofija, koju će primijeniti i u pripremama za Euro. Zasad je doista pobjedonosna.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • Messi_19 13.01.2008.

    Ma slavven jje kralj,a ona govna ciganska u HNS-u mu ne nude novi ugovor,koji idioti,pa on treba imat veću plaću od cappella.Zaslužio je do sada. a kad bude otisao u neki klub onda će se srat po nejmu kakav je on hrvat

  • Hacker-ri 13.01.2008.

    nije pobjedonosna za trojku ! Rakitica ne ubrajam on je bio na rodendanu !i nisu bile pripreme !

Komentiraj...
Vidi sve komentare