To je to što me zanima!

Bilićev šampionski West Ham! Dovodi Girouda, želi Iheanacha

West Ham je poslao službenu ponudu od 20 milijuna funti za napadača Arsenala Oliviera Girouda, koji je na izlaznim vratima kluba. Arsenal je zainteresiran i za Kelechija Iheanacha
Vidi originalni članak

West Ham Slavena Bilića nije imao sezonu kakvoj se nadao. Doduše, možda su se čelnici malo zaletjeli kada su prilikom prelaska na novi stadion najavili napad na Europu, a kroz narednih par godina i napad na sam vrh Premier lige. Kao da su zaboravili da će se i ostali klubovi pojačati, a ne samo West Ham.

No, ako je suditi prema imenima koja se povezuju s 'čekićarima', Bilićeva momčad mogla bi imati nešto uspješniju narednu sezonu. Engleski mediji javljaju da je West Ham poslao službenu ponudu od 20 milijuna funti za napadača Arsenala Oliviera Girouda, koji je na izlaznim vratima kluba. Arsenal još uvijek nije odgovorio jer je u kombinaciji prelazak Girouda u Lyon kako bi u suprotnom smjeru stigao Alexandre Lacazette.

Također, Bilić je zainteresiran za nigerijsku zvijezdu Kelechija Iheanacha, koji je, iako i dalje vrlo mlad, daleko od prve postave Manchester Cityja Pepa Guardiole. Činjenica je da talentiranom napadaču treba više utakmica u nogama da bi se razvio, a upravo to može dobiti u West Hamu.

Bilić je zainteresiran i za Nigerijca u redovima belgijskog Eupena Henryja Onyekurua.

Idi na 24sata

Komentari 15

  • trpaj_sirotinju 14.06.2017.

    de budite ozbiljni,baš će netko potpisivati za klub koji ne može proći kvalifikacije europa lige

  • Bolussia 13.06.2017.

    Problem WH-a je kaj oni ne mogu privuc velika imena i kvalitetnije igrace jer jednostavno i sami nemaju to ime niti rezultate iza sebe. Momcad koja ce uvijek bit negdje pri dnu u prosjeku i normalno da Giroud nebu tu doso kad moze otic u bilokoje klubove iz top 5 mjesta liga petica. Mali Onyekuru je isto odbio Cekicare, odnosno Eupen je odbio 7M za njega jer zele da ide u veci klub, a za njega su zainteresirani jos BvB, Sevilla, Monaco, Roma i ostali, jbg sad ti trebas bit lud i otic u jedan WH, a odbit ovakve klubove

  • ninorasic 13.06.2017.

    Em losi igraci em nece doci

Komentiraj...
Vidi sve komentare