To je to što me zanima!

'Bilo bi lijepo da u beogradskoj Areni svira hrvatska himna'

U Srbiji smo spremni otići do kraja. Samo to nismo osvojili. Bilo bi lijepo da svira hrvatska himna u beogradskoj Areni, veli Gobac o nadolazećem Euru za 24sata TV
Vidi originalni članak

Zoran Gobac, jedan od čelnika CO Zagreba i dopredsjednik HRS-a, gostovao je na 24sata TV. Prije par dana je pokrenuta regionalna rukometna liga u kojoj će igrati klubovi iz Slovačke, BiH, Srbije, Makedonije, Crne gore te dva iz Hrvatske.

- Pregovaramo i s klubovima iz Italije i Austrije. Regionalna liga donosi puno klubovima, ali i reprezentacijama u regiji. To neće biti nastavak bivše lige. Zagreb i Nexe nemaju pravog protivnika u ligi i ovo će ostalima biti prilika da nas 'skinu' i probaju se kandidirati za regionalnu ligu.

U siječnju se u Srbiji održava Europsko prvenstvo na koje se Hrvatska već kvalificirala. Gobac je zadovoljan izbornikom i njegovim rezultatom na ovogodišnjem SP-u i optimističan je uoči nadolazećeg natjecanja.

- Isprobati ćemo mlađe snage u preostale dvije kvalifikacijske utakmice, a onda smo u Srbiji spremni otići do kraja. Samo to nismo osvojili. Bilo bi lijepo da svira hrvatska himna u beogradskoj Areni.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • torcida_dinamo 27.05.2011.

    22 500 ljudi, ce izvizdati himnu. A sjecam se 2009 SP u Porecu, tada na "Boze pravde" niko nije zvizdao, ali zato jeste Tornado Zadar lijepo izvizdao. Zato, nebrinite se vi, Delije i Grobari su mnogo jaci od Tornada

  • NIAGARA 27.05.2011.

    Volim rukomet i jedva čekam europsko prvenstvo. Ako zasvira hrvatska himna u Beogradu moje srce ce biti puno ponosa. Ali dug je put do toga i umjesto da Gobac vec sada prica bilo bi mu bolje da radi.

Komentiraj...
Vidi sve komentare