To je to što me zanima!

Bila mu je sila: Mario Götze se sakrio iza reklame i pomokrio

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Mario Götze na posljednjem se treningu Borussije prije utakmice sa Malagom pomokrio iza reklama. Mislio je da se sakrio, no par metara dalje bila je kamera
Vidi originalni članak

Mladi nogometaš Borussije Dortmund Mario Götze (20) na posljednjem treningu prije četvrtfinalne utakmice u Malagi nije više mogao trpjeti, Otrčao je s terena, preskočio reklame, kleknuo i - olakšao se. Mislio je da se sakrio, no kamera španjolske televizije Canal Plus bila je samo nekoliko metara udaljena od njega i Götze je u nekoliko sekundi nepažnje postao još jedna 'piš-zvijezda'. Naravno, nakon obavljenog posla vratio se treningu kao da ništa nije bilo. 

No nije Mario prvi nogometaš koji je malu nuždu obavio pred kamerama. Prije njega napravio je to i Götzeov slavni sunarodnjak Jens Lehmann. Njemački je golman u utakmici Lige prvaka prije četiri godine iskoristio jedan duži napad svojeg Stuttgarta, otrčao iza reklama i pomokrio se. A onda se vratio na gol i do kraja pun elana odradio svoj posao. 

Imamo i mi u HNL-u svojeg predstavnika u ovoj disciplini. Nogometaš Splita Josip Serdarušić taman se zagrijavao uz aut-liniju tijekom utakmice s Osijekom. I onda ga je stislo. Zamolio je suigrače da stanu oko njega, a on se okrenuo prema reklamama i olakšao se.

I dok su Lehmann ili Serdarušić teško mogli za vrijeme utakmice otrčati na WC, Götze je vrlo lako treneru mogao opravdati kratkotrajno izbivanje s treninga i prošetati do toaleta. No, tko zna, možda mu se WC-i na La Rosaledi nisu pretjerano svidjeli...

Idi na 24sata

Komentari 108

  • Šarlota 06.04.2013.

    Ovako mali smajlić već dugo nisam vidjela. Što bi tek bilo da ga je pričepila "stolica"? :)))

  • ferata35 05.04.2013.

    pisonja :P

  • WOMANIZER 04.04.2013.

    i mene bi sad to trebalo zanimati????

Komentiraj...
Vidi sve komentare