To je to što me zanima!

Bio je na pragu velikog Intera, a sada je u drugoj ekipi Genka

Prije dvije godine Tino Sven Sušić bio je na pragu Intera, no ostao je u Hajduku te na početku ove sezone otišao u Genk. Danas? Igra u drugoj momčadi belgijskog kluba
Vidi originalni članak

Od glavnog igrača Hajduka do protjerivanja u drugu momčad Genka u manje od pola godine. Tako ukratko izgleda priča Tina Svena Sušića. Bivši mladi nogometaš Hajduka krajem kolovoza prošle godine potpisao je za Genk, a u transferu vrijednom dva milijuna eura Sušić je najavljen kao veliko pojačanje belgijskog kluba.

Od tada je za sedmoplasiranu momčad belgijske prve lige odigrao 15 prvenstvenih utakmica i u tom razdoblju ostao na nula golova i isto toliko asistencija iako igra na poziciji ofenzivnog veznog pa bi trebao barem nešto od spomenutog isporučiti.

Slijedom loših igara koje prate i promijenjivi rezultati momčadi, Sušić je ispao iz prve momčadi. U posljednjih šest igrao je u tri utakmice, a u zadnjoj pobjedi protiv Sint-Truidena (3-0) nije ga bilo ni na klupi. Šok je bio još veći kad je saznao da ga trener šalje u drugu momčad na utakmicu s Gentom.

- Sušić nije ozlijeđen. Jednostavno, to je stvar mog izbora - rekao je trener Genka Stuivenberg.

I nadovežimo se na početak teksta. Prije dvije godine Tino Sven bio je na pragu velikog milanskog Intera, ostao je u Hajduku i postao glavni igrač 'bilih', a sada igra u drugoj momčadi sedmoplasiranog kluba belgijske lige.

Idi na 24sata

Komentari 28

  • IvicaLeovac 25.02.2017.

    bija je on na pragu p..m eto koliko je dobar da je bija na klupi druge momcadi Genka...

  • OS98netko 15.02.2017.

    Tamo je gdje mu je i mjesto ..daj boze d je 3 belgijskoj ligi

  • dobro jutro 15.02.2017.

    Nikad ga Inter nije htio,bacalo se malo prasine da mu dignu cijenu i to je to

Komentiraj...
Vidi sve komentare