To je to što me zanima!

Bio je neviđeno trenersko čudo, sad ga ismijavaju na ovaj način

Navijači Sparte nisu zadovoljni rezultatima kluba koji zaostaje 18 bodova za prvoplasiranim Plzenom. Sparta je peta unatoč jakom igračkom kadru, no protiv Plzena se ne može
Vidi originalni članak

Talijanski nogometni trener Andrea Stramaccioni (41) prije pet godina vodio je milanski Inter i važio za jednog najtalentiranijih mladih europskih stručnjaka.

Diplomirani pravnik danas je trener praške Sparte gdje su mu navijači 'uručili' originalnu avionsku kartu u jednom smjeru.

Zamisao su ostvarili kroz crtež koji ga na datum 3. prosinca u 21:30 šalje iz Praga u Rim. Nije Talijanu pomoglo niti to što je Sparta pobijedila 3-0 protiv Mlade Boleslav...

Nisu zadovoljni rezultatima kluba koji zaostaje 18 bodova za prvoplasiranim Plzenom. Sparta je peta unatoč jakom igračkom kadru, no protiv Plzena se ne može jer u 16 kola imaju 15 pobjeda i tek jedan remi!

Stramaccioni je u karijeri pored Intera vodio Udinese i Panathinaikos bez značajnijih uspjeha. Na klupi praškog kluba je od 28. svibnja ove godine i u 16 utakmica ima sedam pobjeda, tri remija i šest poraza.

Premalo za klub koji na naslov čeka od 2014. što je za njih iznimno poražavajuća okolnost.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • 04.12.2017.

    Nešto kao i Slaven "nula trofeja" Bilić...

Komentiraj...
Vidi sve komentare