To je to što me zanima!

Bio je nezadovoljan, a sad klubu poklanja TV-plazme

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Carlos Tevez, napadač Manchester Cityja napravio je neobičnu gestu. Svakom članu kluba poklonio je plazma prijamnik u znak zahvale...
Vidi originalni članak

Igrači nisu zadovoljni načinom na koji nas vodi. Znate, kraj sezone je ovdje, svi smo umorni, a očekuju nas naporne utakmice. On svejedno traži dva treninga dnevno što ja nikako ne mogu shvatiti, kritizirao je Carlos Tevez rad svog menadžera Roberta Mancinija prije mjesec dana.
Talijanski stručnjak mu nije ostao dužan, te mu je poručio da si pronađe novi klub ako je nezadovoljan u Manchester Cityju.
Argentinski napadač je vjerojatno osjetio grižnju savjesti zbog kritiziranja šefa, stoga se odlučio pokloniti svakom pojedinom članu kluba plazma prijamnik dijagonale 106 cenitmetara. Neuobičajenu gestu učinio je u znak zahvale klubu jer je zadovoljan načinom na koji se klub odnosio prema njemu tijekom sezone. Kada kažemo osoblje kluba, u njih se ubraja i osoblje iz kuhinje, vešeraja i ženu koja donosi čaj koji će Tevezove majstorije moći pratiti na većem ekranu.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • razumni...not 08.05.2010.

    looool to im je kupio da mogu gledat tottenham u ligi prvaka sljedece godine :)

  • ecolozzi 08.05.2010.

    I ja bih isto rado djelio stvari, ali postoji mali problem nemam kunica.

  • WebSuperman 08.05.2010.

    bemti, gdje sam ono stavio člansku iskaznicu?

Komentiraj...
Vidi sve komentare