To je to što me zanima!

'Bio je prvak svijeta zato što je brojao Zidaneove stidne dlake'

Razgovarat ćemo, bez brige. Poštujem ga, svjetski je i europski prvak, ali mislim da je jedina osoba na svijetu koja točno zna koliko Zidane ima stidnih dlačica na obiteljskom nakitu, rekao je Evra o Dugarryju
Vidi originalni članak

Patrice Evra glasi za jednog od najzabavnijih nogometaša današnjice čime je postao omiljen širim nogometnim masama, a većina nogometaša koja je dijelila svlačionicu s njim smatraju ga velikim autoritetom.

Iskusni francuski lijevi bek ove je zime iz Juventusa prešao u Marseille te i dalje je član Tricolora, no u Francuskoj mišljenja o njemu su podijeljena nakon skandala u Mundijalu 2010. u Južnoj Africi.

Naime, smatra se kako je pokrenuo veliku 'gužvu' protiv tadašnjeg izbornika Domenecha što je posljedično izazvalo težak fijasko moćne reprezentacije koja je ispala u skupini uz brojne 'repove' poslije rezultatske katastrofe.

Upravo to mu je zamjerio poznati francuski napadač iz generacije 1998., a danas TV komentator Christophe Dugarry. 

Ovaj veliki prijatelj slavnog Zinedinea Zidanea često koristi priliku kako bi 'bocnuo' Evru koji mu je od dolaska u Marseille još bliži očima.

Sve to poznato je francuskim medijima pa je priliku iskoristio bivši branič William Gallas te zatražio Patricea za komentar. Evra je Dugarryja prozvao 'Duarig', a Gallas se pravio da ne zna o kome je riječ. 

- Brat mi je rekao: 'Moraš se pobrinuti za Duarig'. On radi s tobom, taj Duarig, znaš o kome govorim, ali nemoj mu izgovoriti ime - započeo je Evra pa nastavio:

- Ako Duarig ima problem sa mnom, neka dođe u Marseille. Razgovarat ćemo, bez brige. Poštujem ga, svjetski je i europski prvak, ali mislim da je jedina osoba na svijetu koja točno zna koliko Zidane ima stidnih dlačica na obiteljskom nakitu.

Naime, Zidane i Dugarry zajedno su igrali u Bordeauxu te francuskoj reprezentaciji, a mnogi tamošnji analitičari smatraju kako je Dugarry zapravo bio favoriziran zbog velikog prijateljstva sa Zidaneom.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • meanmotherfucker 01.05.2017.

    Ovaj je ljubomoran jer je Dugarry osvojio i Europsko i Svjetsko prvendstvo. Dok je Evra poznat po tome da uvijek gubi finala. Liga prvaka - 2004,2009,2011 i 2015. Europsko - 2016

  • Strpljen-spašen 01.05.2017.

    Dugarry je jedna od većih prevara u nogometu.

  • MOONZz 01.05.2017.

    What?

Komentiraj...
Vidi sve komentare