To je to što me zanima!

Bio na koncertu Saše Matića, u izlog se zabio zbog čokoladice?

Portal SiB.hr piše kako se nogometaš Osijeka Petar Bočkaj autom namjerno zabio u izlog trgovine koja je u sklopu benzinske postaje jer nije mogao dočekati smjenu djelatnika da mu prodaju čokoladicu
Vidi originalni članak

Petar Bočkaj (22), nogometaš NK Osijeka, pijan je izazvao nesreću u noći na subotu, nakon koncerta Saše Matića u dvorani Gradski vrt na kojem je bio i s kojeg je objavljivao video snimke i postavljao ih na Instagram. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

 

Sve zbog čokoladice?!

Bočkaj se nakon koncerta Saše Matića zabio automobilom u benzinsku i pijan je bježao s mjesta nesreće. NK Osijek je ekspresno reagirao, sazvao je izvanrednu sjednicu na kojoj je odlučeno da se s njim odmah raskine ugovor.

- Sinoćnjim incidentom u kojem je u sitnim noćnim satima pod utjecajem alkohola nanio veliku materijalnu štetu te životno ugrozio osobe, a nekima i nanio tjelesne ozljede, bježavši pri tome s mjesta nesreće - zaključio je svoju karijeru kao prvotimac našeg kluba. Klub će povući pravne mjere kako bi nadoknadio štetu nanesenu ugledu kluba njegovim neodgovornim i neprofesionalnim postupcima - objavio je Osijek.

Portal SiB.hr piše kako se prema izjavama svjedoka Bočkaj namjerno automobilom zabio u izlog trgovine koja je u sklopu benzinske postaje jer navodno nije mogao dočekati smjenu djelatnika da mu prodaju čokoladicu?! Nakon toga sjeo je u vidljivo oštećeni Mercedes i pobjegao s mjesta nesreće.

Policija i hitna su stigli brzo, djelatnica razbijene trgovine lakše je ozlijeđena, a Bočkaja su ubrzo uhvatili. 

ZABIO SE U BENZINSKU Nogometaš Bočkaj pijan razbio automobil, Osijek ga potjerao!

Iz policije kažu kako se Bočkaj nije namjerno zabio u izlog, već da je slučajno ubacio u pogrešnu brzinu. 

Idi na 24sata

Komentari 247

  • Anemični 13 04.03.2019.

    Šta jadnog dečka razapinjete ko isusa desilo se sranje i ispričao se svima.Nitko nije povrijeđen i gotovo.Raskid ugovora i u Rijeku problem riješen.

  • Nisan te tila 02.03.2019.

    Djeco slušajte rock n roll.

  • Nisan te tila 02.03.2019.

    Odakle mu pravo? Koja bahatost. Sta si taj mali umišlja? Sad je ubacija u krivu brzinu, moš mislit. Nk Osijek svaka čast.

Komentiraj...
Vidi sve komentare