To je to što me zanima!

Nesuđeno pojačanje Hajduka ljubi kćer Siniše Mihajlovića...

Pietro Pellegri (19) je prije dvije godine potpisao za Monaco za velikih 21 milijun eura, a danas kod Kovača igra 'na kapaljku'. No ljubi Viktoriju, kćer Siniše Mihajlovića
Vidi originalni članak

Svojevremeno je TuttoMercato pisao da je Hajduk htio dovesti mladog talijanskog talenta Pietra Pellegrija (19) bar na posudbu kako bi ovaj oživio karijeru jer u Monacu ne može napredovati koliko bi želio, ali Talijan je još u momčadi Nike Kovača.

Priliku dobiva tu i tamo, u pet je susreta ove sezone odigrao sveukupno 75 minuta pa ima dovoljno slobodnog vremena za druženje s djevojkom Viktorijom.

Ona je kći srpskog trenera Siniše Mihajlovića koji trenutno vodi Bolognu u Serie A. Sinovi mu igraju nogomet, a kćerke se bave - nogometašima. Mlađa kći Virginia je u dugoj vezi s Alessandrom Vogliaccom koji igra za Pordenone u Serie B, a dijete je Juventusa, dok je starija Viktorija uplovila u vezu s talijanskim nogometašem. 

Mladi je par to objavio na Instagramu, a trenutno još ne mogu biti zajedno jer je Viktorija u Italiji počela karijeru modela te je zaštitno lice nekoliko kompanija. A odluči li se Pietro na novi iskorak u karijeri i odlazak na neku posudbu, mogao bi otići dosta dalje od svoje izabranice, ali i možda joj se pridružiti. 

Tko zna, možda Mihajlović dovede zeta u Bolognu, a Pietro se već dokazao u Genoi iz koje se otisnuo put Francuske. Podsjetimo, Pellegri je najmlađi strijelac u modernoj povijesti Serie A sa 16 godina i 184 dana u porazu protiv Rome (3-2), a sad traži klub u kojem će 'oživjeti' mladu karijeru i nastaviti uspon prema vrhu. Naravno, uz Viktoriju.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • Neshke17 10.11.2020.

    sinisa pegla i zube i lice....fuj

  • Robert Dani 10.11.2020.

    Lijepa slika tog degenerika?? Kako ju slini, ali nije jasno u koju svrhu? Javna, svima dostupna fotografija. Mozak pavijana, željeni zet svake majke pa i oca.

  • Slajzerizer 10.11.2020.

    Jad,sramota za roditelje.Evo ti slavnih nogometaša kako im djeca završe Ovo je čist primjer raskalašenosti i objesiti pljuc

Komentiraj...
Vidi sve komentare