To je to što me zanima!

Federer: Napio sam se jednom, tri dana nisam znao za sebe...

Makar to Federer neće priznati, taj je poraz barem malo utjecao na sljedeće poraze od Rubljeva u Cincinnatiju i Dimitrova na US Openu. Pa su se opet zakotrljale priče o njegovoj mirovini
Vidi originalni članak

Novak Đoković i Roger Federer odigrali su jedno od najvećih finala ikada prije dva mjeseca u Wimbledonu. Federer je imao dvije vezane meč-lopte na servisu za 21. Grand Slam, ali Đoković je svoju brojku najvećih naslova povećao na 16.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Taj je poraz dobro, a kako i ne bi, uzdrmao Švicarca koji je za talijansku Gazzettu otkrio detalje koji su uslijedili ubrzo nakon tog teško probabljivog poraza.

- Kada sam poslednji put plakao? Prije dva mjeseca, na Wimbledonu. Na terenu sam se uspio suzdržati, ali kada sam sjeo u svlačionicu, bio sam strgan. Nekoliko mi je suza pobjeglo.

Jednom se napio

Makar to Federer neće priznati, taj je poraz barem malo utjecao na sljedeće poraze od Rubljeva u Cincinnatiju i Dimitrova na US Openu. Pa su se opet zakotrljale priče o njegovoj mirovini.

- Više me to ne dira. Mislim da je bilo čudnije prije deset godina. Tada sam osvojio Roland Garros i ispitivali su me oko umirovljenja. Ja sam rekao: "Što? Pa tek mi je 28". Mislio sam tada da ću igrati još četiri-pet godina, a sad se odužilo. I igrat ću dok ne odlučim drugačije, dokad, ne znam stvarno.

Zna, pak, Federer proslaviti pobjede s čašom dobrog šampanjca.

- Jednom sam se napio. Dogodilo se to nakon osvajanja US Opena i trebala s umi tri dana da se oporavim. Turnir je završio u nedjelju navečer, a ja sam došao k sebi tek u četvrtak. 

Sreća pa se dosta brže oporavlja na terenu...

Idi na 24sata

Komentari 17

  • aavent 20.09.2019.

    Kako i ne bi kada poklonis pobjedu u finalu jednog Wimbledona i to nakon 5 setova, a posebno kada ti protivnik osim tie brekova nista nije odigrao cijeli mec. Ne znam sta mu se desilo na tom mecu u bitnim trenucima, sve bitne poene pobacao je u mrezu ili van igralista, ne bi nista rekao da je Djokovic odigrao nesto, ne bi ni njemu bilo toliko zao, ali ovako, stvarno neocekivano za Federera.

  • tomislavk59 20.09.2019.

    imao 40:15 na svom servisu i nije zavrsio mec. Eh Fedex. Bolji bio u svim segmentima igre.Za nepovjerovati.

Komentiraj...
Vidi sve komentare