To je to što me zanima!

'Bio sam u Bayernu i Borussiji, a onda mi je stigao ovaj poziv'

Najvažnija je strast, a onda ćemo kompaktnom, momčadskom igrom, pokušati izboriti ostanak u Bundesligi, rekao je Niko Kovač nakon preuzimanja klupe Eintrachta
Vidi originalni članak

Sretan sam što mogu trenirati Eintracht, znam da je teška situacija, ali možemo ispuniti ciljeve. Moram upoznati momčadi, razgovarati sa svima i vidjeti gdje leže problemi, ali sve ćemo vidjeti na terenu, rekao je Niko Kovač na predstavljanju Frankfurtu.

Bivši hrvatski izbornik preuzeo je eintracht na 16. mjestu Bundeslige, a jedini zadatak mu je da spasi klub od ispadanja iz lige. Na tom putu pomagat će mu brat Robert, a ako ispadne iz lige, može slobodno napustiti klub.

- Brat i ja smo bliski, on je moj čovjek od povjerenja. Obojica smo temperamentni, imamo slična razmišljanja o nogometu i želimo to prenijeti na momčad - kaže Kovač.

Poziv iz Eintrachta ga je iznenadio.

- Bio sam u Aziji, a onda u Bayernu i Dortmundu gledao treninge, učio kada je došao poziv iz Frankfurta. Taktika? Za sve momčadi važno je da se bore. Moramo mobilizirati navijače i sve u klubu, pokazati jedinstvo u kratkom vremenu - dodao je Kovač kojeg su u novom klubu dočekali porukom na hrvatskom.

 
Idi na 24sata

Komentari 10

  • PraviDomoljubNeGlasazaHDZiSDP 08.03.2016.

    ovi iz Eintrechta bolje znaju Hrvatski od našeg premijera

  • AndrijaBabic 08.03.2016.

    Opet se vatas posla koji neznas raditi ,kako si vodio Hrvatsku repku,tako ces i Frankfrut ,

  • Luka__1 08.03.2016.

    bio si u bayernu i borusiji ali eintracht se ne odbija

Komentiraj...
Vidi sve komentare