To je to što me zanima!

Bira Fifa: Za najboljeg u 2021. bore se Lewa, Messi i Salah...

U Fifinom izboru za najboljeg nogometaša svijeta, inače, sudjeluju samo profesionalni nogometaši pa nije nemoguće da izbor, u odnosu na Zlatnu loptu, bude drugačiji. Zlatnu loptu za 2021. osvojio je Lionel Messi
Vidi originalni članak

Fifa je u četvrtak objavila nominacije za trenera godine. To su talijanski izbornik Roberto Mancini, trener Chelseaja Thomas Tuchel te strateg Cityja Pep Guardiola.

POGLEDAJTE VIDEO: Messi dobio 70-metarski mural

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Na preliminarnom popisu bili su još: Antonio Conte (Inter/Tottenham), Hansi Flick (Bayern/Njemačka), Lionel Sebastian Scaloni (Argentina) i Diego Simeone (Atletico Madrid).

Odbor FIFPro-a predstavio je i nominirane u kategoriji najboljeg igrača u 2021. godini.

Tu su Lionel Messi, čija je posljednja Zlatna lopta podigla dosta prašine u nogometnoj javnosti. Zatim Poljak Robert Lewandowski, najbolji strijelac Bayerna, ali i Mohamed Salah, igrač Liverpoola koji je u prvom dijelu tekuće sezone igrao u briljantnoj formi.

U ovom izboru, inače, sudjeluju samo profesionalni nogometaši pa nije nemoguće da izbor, u odnosu na Zlatnu loptu, bude drugačiji.

Proglašenje pobjednika i dodjela priznanja na rasporedu su 17. siječnja u Zürichu.

Idi na 24sata

Komentari 46

  • nokia8 08.01.2022.

    Navijam za RM i za Liverpul ali Levandovski je debelo ostecen za ZL! Sramota FF je kome su dodelili ZL 2010,2015,2018,2019 i na na kraju je ova 2021 mozda jedna od najsramotnijih ikada!

  • Hajduk Beograd 08.01.2022.

    Livaja 💪💪

  • sinjskidišpetpk 07.01.2022.

    Ma koji messi čovika nigdi nije bilo cilu godinu!?definitivno Lewa!

Komentiraj...
Vidi sve komentare