To je to što me zanima!

Birmingham i Leeds zagrizli za Šunjića, već su poslali ponudu

Dinamo sigurno neće tako kvalitetnog mladog veznjaka prodavati za manje od 10 milijuna eura, tako da će ponude Engleza vrlo brzo dobiti odbijenicu. A Šunjića žele i brojni bundesligaši...
Vidi originalni članak

Englezi su opasno zagrizli za Ivana Šunjića. Tamošnji mediji raspisali su se o interesu Leeds Uniteda i Birminghama za veznjaka Dinama, Englezi spominju kako su oba kluba već poslali službenu ponudu vrijednu 3,9 milijuna eura. Iskreno, nismo sigurni je li u Maksimir stigla ponuda engleskih drugoligaša, ali i ako je u suprotnom će smjeru brzo stići - odbijenica.

Ivan Šunjić jedan je od rijetkih igrača koji je zadovoljio i na Europskom prvenstvu do 21 godine, iza sebe ima sjajnu sezonu, pa vrijedi barem trostruko više. Teško je očekivati kako će se u Dinamu zadovoljiti tako skromnom ponudom, posebice jer Nenad Bjelica i dalje u Šunjiću vidi jednog od ključnog igrača vezne linije u novoj sezoni.

Mladi veznjak još je prošle sezone bio na radaru milanskog Intera, danas ge žele i neki bundesligaši. Ivan Šunjić još je na godišnjem odmoru, a pripremama Dinama priključit će se 7. srpnja, kada se "modri" vrate iz Moravskih Toplica. A Englezi? Ili će ozbiljno pojačati svoju ponudu ili će defenzivnog veznjaka na drugoj adresi.

Idi na 24sata

Komentari 18

  • komentator__Luka 03.07.2019.

    druga liga? ma daj bjež, imamo igrače za real, barcu, kao modrić i rakitić, dobro nebudu svi kao oni, ali recimo za barem sredinu liga petice prve lige a ne da nam igrači idu u druge lige, pa nismo island jbt.

  • since28101950 03.07.2019.

    Veliki igrac sunjic. Urodilo plodom guranje preko medija znaci, a pokazao na euru kakva je “igracina” 😂😂 Nejasmic klasu bolji igrac a nije ni pozvan bio

  • PetarRadonjic 03.07.2019.

    Nisam vidio sam vidio zrelijeg defenzivca u njegoomvim godinama

Komentiraj...
Vidi sve komentare