To je to što me zanima!

Birtija: Jurčić se ovaj put nije publici ulizivao nekom igrom...

Dinamo nije igrao sa suparnikom koji bi ga natjerao da pokaže sve što zna, koji bi bio toliko dobar da bi ogolio sve Dinamove mane, pokazao što to Dinamo ne zna...
Vidi originalni članak

Zvižduci koje je Jurčić otrpio zbog igre ništa su prema onome što bi morao otrpjeti da Dinamo nije prošao dalje. Zato mislim da bi pljesak bio idealna mjera nakon ove faze natjecanja. Prerano je i za ovacije i za zvižduke jer ničim nisu ni zasluženi. Hajde, dalo bi mu se zviždati zbog svadljivosti.

Ne vjerujem Berlusconiju da je ponosan što Ancelotti nakon 3-0 u finalu Lige prvaka nije čuvao prednost. Tješio čovjek samog sebe, a usput kupio jeftine bodove i kod svojih i kod ostalih navijača. Ali budimo ozbiljni, razuman čovjek želi naslov. Bio to finale Lige prvaka ili pravo da u dvije utakmice izboriš nastup u Ligi prvaka, razuman čovjek želi uspjeh. Zato mi se sviđa što se Jurčić ovaj put nije trudio svidjeti publici igrom.

Jurčić ima dva grozna tereta na leđima. Mamića, tu se sve podrazumijeva. I Vahu, jer će se morati namučiti da pokaže kako je ova momčad njegova, a ne Vahina. Da nije blebetao, ne kao pubertetlija nego kao neka alapačica u drugom srednje, vjerojatno sad navijači ne bi govorili da Dinamo ima sjajnu momčad.

Ali šteta je što nema trenera. Navijači zazivaju Kranjčara. U svakom slučaju, ove sezone Dinamo nije igrao sa suparnikom koji bi ga natjerao da pokaže sve što zna ni sa suparnikom koji bi bio toliko dobar da bi ogolio sve Dinamove mane, pokazao nam zapravo što to sve Dinamo ne zna. Možda čak ni sama momčad o sebi ne zna dovoljno da bi se mogla kladiti oslanjajući se pretežno na činjenice, a ne na emocije.

No što se i klađenja i same igre tiče, nakon europskih izleta Splita i Hajduka, jedva čekam utakmice Split – Dinamo i Split – Hajduk. Utakmica Dinamo – Hajduk više me ne zanima kao prije. Zato što Split ne zna puno, ali ono što zna, radi vrlo dobro, bolje od Hajduka. 

I teško da bi se itko usudio reći da Split nema trenera.

Idi na 24sata

Komentari 24

  • majstor-bbb 06.08.2011.

    Priznajem, nisam bio sretan kad je Kruno postao Dinamov trener ali nikada nisam oprostio gospodinu „kažem ja“ Paok. No Kruno me ipak iznenadio. Promijenio je sustav sada igramo sa 2 napadača, ne volim taj njegov romb ali za sada donosi rezultate. Činjenica je da se dva napadača trebaju uigrati, činjenica je da igra stvara prilike, činjenica je da Samir igra toplo-hladno, da je Tonel van forme… čak su mi i zamjene za vrijeme igre logične. Volio bi da Tomećak ima mjesto u postavi… ali mislim da se Kruno nikada nije ulizivao publici pa je naslov vašeg teksta promašen… pa i tekst je promašen.

  • downtown 05.08.2011.

    a birticu ko si ti da govoris da dinamo nema trenera, koliko ja vidim ti na nogometnom atlasu ne postojis , sto se mene tice ti si obican laznjak i nastojis samo da uvuces nemir u dinamo i njegove navijace, pravis problem tamo gdje ga nema. dinamo je klub koji je krenuo uzlaznom putanjom i potrebna mu je podrska, razumjem ja da ces ti sad sklonit ovaj komentar jer ti ne postujes moje misljenje...

  • davorg 05.08.2011.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 2 lake opomene i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare