To je to što me zanima!

Birtija: Usudi li se itko reći išta više od "znam nešto o Ćiri"?

Kladim se da nitko od sinova iz Ćirinih godina u reprezentaciji neće otići dalje od Šukerove "mogao bih i ja nešto reći o njemu". To, naime, ne bi bilo baš pametno…
Vidi originalni članak

Ulazi Ćiro u sobu i zatječe dva reprezentativca kako se seksaju s kurvama. Jedan od te dvojice pravi se da spava, drugi se baš i ne obazire. Slavnoj vlasnici frizerskog salona (i neki brakovi su ondje počeli, ali ne s frizerkama) rekoh da bi maznula opaku lovu ako napiše samo deset posto svega što zna… Najkraće rečeno, nakon što je Šuker ispalio da bi mogao nešto reći o Ćiri, refleksno sam reagirao: O Ćiri nitko ne može reći ništa.

To jest, ništa što bi za milimetar popravilo ili pokvarilo sliku nacije o njemu. Eto, recimo da cijela momčad potpiše da Ćiro nije smio voditi ni treninge, a kamoli utakmice, bi li to išta nagrdilo sliku o njemu? Kolega novinar ulazi u repkin bus. Štimac ga tjera van, kaže da repka želi imati svoju intimu. Ćiro pokušava pomoći novinaru. Štimac mu grubo kaže: “Pazi, stari, da ne bi i ti izletio s njim!”. Da je to istina, bi li se slika o Ćiri promijenila? Godine sam proveo uz najbolje hrvatske sportašice i sportaše, i malo koga su opanjkavali kao Ćiru. Da pojma nema o nogometu, ovo i ono. I ja sam se šalio s njim.

Sjedimo Ćiro, Ivanković i ja, Ivanković priča nešto o biokemijskim procesima u mišićima. Kažem Ćiri: “Znamo se sto godina, a nikad vas nisam čuo da ste riječ prozborili o znanosti u sportu”. Nasmijali smo se i idemo dalje. Ali svi ti koji bi mi nešto rekli kontra Ćire rekli bi to u povjerenju. Zato što su znali da boljega od njega neće naći i zato što su znali da im jadna majka ako Ćiro progovori.

Zato, s mrvicom profesionalne zluradosti, nekako navijam da netko od sinova kaže mrvicu više nego što Ćirin ego može podnijeti. Zato što Ćiro o većini njih zna više nego što oni sami znaju o sebi.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • Makaay_Yazhnam 12.05.2012.

    E imam ja nešto za reć! Ćiro mi dužan lovu već 10 godina!!! Vidim ja Ćiru prije jedno 10-ak godina... a falilo mi love... reko: "Ćiro, jel imaš 300 maraka?"... veli Roći: "Joj, nemam 300, imam samo 200"... ja reko: "OK, ajd daj. Al onda si mi još 100 dužan!"... eto... i tako je meni Ćiro dan danas dužan 100 marona... a disu još kamate!

  • Diavolo_1 12.05.2012.

    ciro je obicni pokvarenjak guzoljubac. ko god da je na vlasti on ce mu ljubit guzu, od sanadera preko kosorinke pa sve do ahmadinedzada. cak je frajer izjavio da ce u rat za iran ako ih ameri napadnu, a gdje je bio kad se ovdje ratovalo. sto je stariji sve se vise gubi i prica pizdarije

  • z1h3r 12.05.2012.

    Ciro nema pisu!

Komentiraj...
Vidi sve komentare